Sunt o mama cu 2 copii minori si sunt in proces pentru stabilirea pensiei de intretinere.Fostul meu sot locuieste acum in Belgia cu actuala sotie si copilul lor. Pentru proces ca si justificare a veniturilor pentru ultimele 12 luni, a adus o adeverinta de venit de la un contabil si nu de la Ministerul Public Federal de Finante , cu un venit fictiv de 800 eur,in timp ce el lucreaza ca si persoana fizica autorizata cu venituri de peste 4000 eur. Comisia rogatorie internationala a fost refuzata de catre judecatoare, motivand ca nu mai este necesara. Este motivat refuzul comisiei?Ce pot sa fac, cui trebuie sa ma adresez sa obtin fisa venitului fostului meu sot? Trebuie sa lupt pentru drepturile copiilor mei. Va multumesc.
Daca dv considerati ca vaniturile fostului sot nu sunt cele reale, ramane in sarcina dv sa demonstrati acest aspect.
Trebuie sa aveti in vedere faptul ca pensia de intretinere se raporteaza la venitul lunar net, iar din acest venit instanta va retine ca obligatie de intretinere pentru trei copii (in cazul de fata) 1/d in acest venit, suma ce se va imparti la trei.
Comisie rogatorie
sory29
pe scurt:fostul sot plecat in belgia de 3 ani,lucreaza cu acte in regula,plateste pensia copilului 125 ron!!!etc...am solicitat o comisie rogatorie in vederea ... (vezi toată discuția)