avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere minor

Fostul sot lucreaza in strainatate. Am adresa exacta. unde lucreaza am si adresa unde locuieste .Am facut citare la locul de munca sa ne comunice venitul pentru recalcularea pensiei de intretinere.Ni s-a raspuns ca nu se poate comunica asa ceva (adica ce salariu ar avea). Mentionez ca nici pensia de intretinere calculata la salariul minim din Romania nu a platit-o.Deci cum ar veni...eu doresc marire la "nimic".Sa fiu corecta totusi , de la divort (2009) am primit 200 de euro.Intrebarea mea este : Ce mai pot face in cazul asta, am auzit de comisie rogatorie, se aplica? Pot cere prin instanta calcularea pensiei de intretinere in cuantum de 25% din salariul minim din tara respective daca nu am alta alternativa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
greengirl, utilizator
Cel mai recent răspuns: greengirl , utilizator 23:56, 29 Octombrie 2011
Daca statul unde lucreaza este din Uniunea Europeana, trebuie sa vi sa raspunda. Sunt obligati in baza Tratatului de aderare.
Am fost avocat intr-un astfel de dosar si, din Spania, s-au comunicat relatiile.
Dupa cum am scris in mesaj, mi s-a raspuns. Sec. Cum ca "aceste informatii sunt confidentiale". Statul este Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere minor geta_roman geta_roman În 2008 s-a stabilit pensia minorului in functie de salariul min/economie de 95 ron,desi tatal copilului lucreaza in Spania dar nu-i cunosc adresa si locul ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere - parintele lucreaza in strainatate ivanoiu ivanoiu buna ziua. Am divortat in 2010 si s-a stabilit o pensie pt copil in valoare de 120 ron, tatal neavand atunci serviciu. DE 4 ANI el locuieste si lucreaza in ... (vezi toată discuția)