Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 Ron. Dar tatal este in Spania de 5 ani, are rezidenta si lucreaza cu acte in regula. Avocata mi-a spus ca am nevoie sa stiu locul de munca pt a putea inainta prin tribunal o adresa catre firma unde lucreaza ca sa se afle venitul lui si sa mi se recalculeze pensia alimentara a copilului. Cum pot afla locul de munca? Eu am adresa unde locuieste si nr de identificare de pe cartea de rezidenta, cum pot afla firma unde lucreaza ? Cu el nu se poate discuta si nu imi va spune firma unde lucreaza si nici parintii lui nu stiu.
asta este o problema. este foarte greu de aflat deoarece aceste informatii nu se ofera, mai ales ca este in afara tarii noastre.
daca nu puteti afla dvs, nu va ramane decat sa obtineti pensia calculata la salariul minim pe economia Spaniei.
Si cum se poate calcula pensia la venitul minim pe economie al Spaniei? Eu nu am nici un act cu care sa dovedesc ca el este rezident in Spania.As fi multumita sa se recalculeze pensia si la minim pe economie de acolo dar cum?