avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna din nou revin cu intrebari am reusit sa deschid ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna din nou revin cu intrebari am reusit sa deschid pentru pensie ...

Buna din nou revin cu intrebari am reusit sa deschid pentru pensie alimentară la tribunal adica recalcularea pt ca fostu soț nu a plătit din septembrie anul trecut nimic ,si am cerut recalcularea după venitul lui din germania ,problema este ca lui iau mers actele de la tribunal si nu stiu ce anume i se cere pentru i tampinare doar ca ceea ce eu am.aflat ca si-a dat demisia si vine in romania definitiv și mia zis ca voi vedea eu de acum înainte ce va fi ca si-a angajat avocat ce e facut acuma?
Cel mai recent răspuns: Irina pomanar , utilizator 18:05, 17 Iulie 2021
Ce să fie de facut, probabil o sa ceara la rândul lui stabilirea pensiei la valoarea veniturilor realizate în Romania(dacă chiar se intoarrce)Dvs continuati procesul si o sa vedeti ce se intampla,ce aparari face etc.
Da asa am inteles ca si-a dat demisia si vine in romania definitiv pt ca am cerut recalcularea după venitul lui de acolo din germania ,el in momentul divorțului a declarat după minimul de aici desi lucra acolo si nici aia nu a plătit asta e problema

Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in strainatate a copilului minor adam_melissa1987 adam_melissa1987 buna seara,am o rugaminte eu am domiciliu fetei de 5 ani la mine acasa in Romania ,la parintii mei .Tata fetei este plecat la munca in Italia noi am stat in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)
Poate castiga apelul facut pentru a nu plati pensia alimentara oanaeela oanaeela buna seara.judecatoria mia acordat custodie unica a 2 minori fara dreptu ca el sa ii viziteze in urma unui lung proces in care el nu sa prezentat deloc si a ... (vezi toată discuția)