avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate violetamald

Activitate violetamald

buna ziua,puteti sa ma lamuriti si pe mine cu legea aceea prin care parintii care au avut venituri 12 luni in ultimii 2 ani inante de nasterea copilului au dreptul la indemnizatie...faptul ca a primit "aviz favorabil " inseamna ca va fi o lege adoptata,deci copii nascuti din 2014 vor beneficia de ea?cum se vor calcula concediile de lauzie (cele 126 de zile?
multumesc
Buna ziua,
In luna iunie am revenit la serviciu din CIC.Lucrez pe postul de agent comercial(merchandiser) la o firma de papetarie,firma are angajati agenti comerciali proprii si agenti printr-o agentie de recrutare,printre care o persoana care era pe locul meu.Dupa intoarcere,am fost trimisa pe mai multe locatii,avand in vedere ca ceilalti colegi aveau c.o. si in plus incepuse sezonul de scoala.Imediat dupa sezonul de scoala am fost "anuntata" prin telefon de directorul coordonator ca nu mai au nevoie de mine (la 4 luni de la inceperea serviciului) si ca ei nu pot desfiinta postul pentru mine ,ca sa primesc somaj,dar daca imi dau demisia,fac un aranjament cu firma de recrutare sa ma angajeze acestia iar dupa o luna sa ma trimita in somaj.Daca refuz sa imi dau demisia o sa ma trimita la alte activitati cele 2 luni pana la terminarea celor 6 luni ,apoi "nu imi mai prelungesc contractul" numai ca eu sunt angajata pe perioada nedeterminata...am refuzat sa imi dau demisia pentru ca nu ma pot increde in "intelegerea" loc cu firma respectiva de recrutare....ce ma sfatuiti?