avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Probleme cu angajatorul la intoarcerea din cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Probleme cu angajatorul la intoarcerea din cic

Buna ziua,
In luna iunie am revenit la serviciu din CIC.Lucrez pe postul de agent comercial(merchandiser) la o firma de papetarie,firma are angajati agenti comerciali proprii si agenti printr-o agentie de recrutare,printre care o persoana care era pe locul meu.Dupa intoarcere,am fost trimisa pe mai multe locatii,avand in vedere ca ceilalti colegi aveau c.o. si in plus incepuse sezonul de scoala.Imediat dupa sezonul de scoala am fost "anuntata" prin telefon de directorul coordonator ca nu mai au nevoie de mine (la 4 luni de la inceperea serviciului) si ca ei nu pot desfiinta postul pentru mine ,ca sa primesc somaj,dar daca imi dau demisia,fac un aranjament cu firma de recrutare sa ma angajeze acestia iar dupa o luna sa ma trimita in somaj.Daca refuz sa imi dau demisia o sa ma trimita la alte activitati cele 2 luni pana la terminarea celor 6 luni ,apoi "nu imi mai prelungesc contractul" numai ca eu sunt angajata pe perioada nedeterminata...am refuzat sa imi dau demisia pentru ca nu ma pot increde in "intelegerea" loc cu firma respectiva de recrutare....ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:04, 6 Octombrie 2013
1. - Pot sa desfiinteze locul de munca si apoi, dupa conecdierea dvs., il pot reinfiinta.
- Un contract individual de munca pe perioada nedeterminata nu poate fi "prelungit", poate au vrut sa spuna ca atunci, dupa 6 luni, vor desfiinta locul de munca.

2. Pentru a fi sigura ca nu va pacaleste spuneti ca vreti sa incheiati mai intai contractul individual de munca cu firma recrutoare si apoi se demisionati de la actualul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare la locul de munca cameliadaj cameliadaj Buna ziua Din 2007 sunt angajata la o firma IT pe functia Inginer Telecomunicatii. Titulatura aceasta am dobandit-o la terminarea facultatii;ei m-au pus ... (vezi toată discuția)
Concediere georgiana84 georgiana84 Buna ziua . as Vrea sa ma ajutati si pe mine daca puteti cu czateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma de 2 ani si 2 luni pe post de casiera. Fata care ... (vezi toată discuția)
Noi angajari efectuate dupa reducerile de personal aemilia aemilia Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la efectuarea de noi angajari in urma reducerilor de personal determinate de desfiintarea ... (vezi toată discuția)