Din 2007 sunt angajata la o firma IT pe functia Inginer Telecomunicatii. Titulatura aceasta am dobandit-o la terminarea facultatii;ei m-au pus sa-mi fac dosar de somaj si astfel m-au preluat din somaj la ei in firma.Postul real era de consultant vanzari;
Acum dupa ceva ani,dupa declinul economic al tarii imi propun urmatoarele variante:
1.Sa modifice cartea de munca,din inginer in lucrator comercial,cu 8 ore(salariu aferent postului care nu necesita studii sup,600 lei pe cartea de munca)
2.Sa raman inginer in cartea de munca dar sa reducem prograul la 4 ore(banutzi in mana iau sub 4 mil)
3.Sa-mi dau demisia.
Intrebarea mea este daca refuz variantele 1 si 2 ce se intampla??In mod normal trebuie sa desfiinteze postul si sa ma dea in somaj nu??Dar au spus ca daca eu refuz 1 si 2,trebuie sa-imi dau demisia.......
Astept raspunsul dvs.
Cu stima
Camelia
Dupa cum prezentati situatia nu prea mai aveti ce face la acest loc de munca.Cel mai bine asteptati sa faca angajatorul primul pas.Nu va dati demisia ca nu mai aveti dreptul sa luati somaj.Daca nu mai au nevoie de dvs.sa va dea in somaj este dreptul dvs.