avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate siminag

Activitate siminag

Pe facebook circula zvonul ca se vor afisa pana duminica. Anul trecut au publicat intr-o duminica rezultatele, deci e posibil sa afiseze la finalul saptamanii.
Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Ma alatur si eu discutiei. vreau sa ma apuc de invatat. si-a cumparat cineva cartea dlui ciobanu pe noul cod de procedura civila? o parere se poate? cartea dnei ligia e exceptionala, doar ca trebuie putin actualizata la raspunderea disciplinara.
Vreau sa ma apuc si eu de invatat la procedura civila si imi doresc si parerea dvs. si-a cumparat cineva cartea dlui ciobanu pe noul cod de procedura civila? daca da, o parere se poate? sau sa astept cartea dlui boroi? multumesc!!!!!
era in defavoarea tuturor, deoarece nu putea nimeni sa obtina nota 10. acum e in favoarea voastra.
cristina2 a scris:

Ce spuneti de eroarea materiala de 1 punct de la baremul OEPA - definitivi, observata dupa o saptamana de corectat lucrari (Hot 24 din 5 oct 2013 a comisiei de examen)? Punctul nu ar fi trebuit acordat din oficiu daca nu era in baremul initial?

Se mai intampla si erori de genul acesta. Bine ca au observat si acum.Ai dat examen la definitivi?