avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate ZMihai

Activitate ZMihai

ZMihai a scris:

Buna ziua,

Neprezentandu-ma la prima citatie in vederea discutarii de perimare, acum a venit a doua cu alta data de prezentare.

Intrebarea e: daca nu ma prezint nici la aceasta vor continua sa vina la nesfrasit, sau se va inchide intr-un final procesul?

Daca ma prezint, ce ar trebui sa fac, sa declar acceptarea perimarii?

Multumesc

Nu are nimeni nici o idee ?
Multumesc
Buna ziua,

Neprezentandu-ma la prima citatie in vederea discutarii de perimare, acum a venit a doua cu alta data de prezentare.

Intrebarea e: daca nu ma prezint nici la aceasta vor continua sa vina la nesfrasit, sau se va inchide intr-un final procesul?

Daca ma prezint, ce ar trebui sa fac, sa declar acceptarea perimarii?

Multumesc
AnaMariaComan a scris:

nu. se va comunica hotararea.

Multumesc
AnaMariaComan a scris:

daca nu doriti sa continuati procesul...acesta se va incheia, prin "perimare=orice cerere care timp de 6 luni a ramas in nelucrare".

NU doresc sa il continui,
Va multumesc pentru opinii intr-un timp asa scurt,

Voi mai primii alte citatii dupa aceasta ?
Multumesc inca odata.

Buna ziua,
Am primti o citatie pentru prezentare in instanta in vederea discutarii exceptiei de perimare, eu as dori sa stiu daca ar trebui sa ma prezint sau nu ? si daca s-a incheiat complet procesul ?
Pe scurt, procesul a fost intentat din partea mea contra primariei de care apartin deoarece am fost anuntat de catre acesta dupa 7 luni de la primirea unei amenzi de parcare in loc platit, de care eu nu am stiut pana in acel moment si in acel anunt aveam si numele gresit.
A fost intentat procesul, nu m-am putut prezenta la apel, dupa aceasta am platit amenda, avand nevoie de anumite acte de la primarie, si eu am considerat ca procesul a fost inchis odata cu plata amenzii.
La mai mult de un an de la apel a venit prima citatie in vederea perimarii procesului, la care nu m-am prezentat considerand ca procesul se va inchide iar acum aceasta in vederea discutarii exceptiei perimarii procesului, va mai urma ceva dupa aceasta daca nu ma prezint ?
Mentionez ca doresc doar inchiderea procesului nu returnarea amenzii, nu daca este posibil sau nu dar mi se pare prea mare bataie de cap desi suma nu a fost mica , 1500 ron.

Multumesc anticipat,
Mihai