avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In vederea discutarii exceptiei de perimare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In vederea discutarii exceptiei de perimare

Buna ziua,
Am primti o citatie pentru prezentare in instanta in vederea discutarii exceptiei de perimare, eu as dori sa stiu daca ar trebui sa ma prezint sau nu ? si daca s-a incheiat complet procesul ?
Pe scurt, procesul a fost intentat din partea mea contra primariei de care apartin deoarece am fost anuntat de catre acesta dupa 7 luni de la primirea unei amenzi de parcare in loc platit, de care eu nu am stiut pana in acel moment si in acel anunt aveam si numele gresit.
A fost intentat procesul, nu m-am putut prezenta la apel, dupa aceasta am platit amenda, avand nevoie de anumite acte de la primarie, si eu am considerat ca procesul a fost inchis odata cu plata amenzii.
La mai mult de un an de la apel a venit prima citatie in vederea perimarii procesului, la care nu m-am prezentat considerand ca procesul se va inchide iar acum aceasta in vederea discutarii exceptiei perimarii procesului, va mai urma ceva dupa aceasta daca nu ma prezint ?
Mentionez ca doresc doar inchiderea procesului nu returnarea amenzii, nu daca este posibil sau nu dar mi se pare prea mare bataie de cap desi suma nu a fost mica , 1500 ron.

Multumesc anticipat,
Mihai
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 21:08, 6 Noiembrie 2013
daca nu doriti sa continuati procesul...acesta se va incheia, prin "perimare=orice cerere care timp de 6 luni a ramas in nelucrare".
Da, mai bine nu mergeti pt ca nici nu are rost.
AnaMariaComan a scris:

daca nu doriti sa continuati procesul...acesta se va incheia, prin "perimare=orice cerere care timp de 6 luni a ramas in nelucrare".

NU doresc sa il continui,
Va multumesc pentru opinii intr-un timp asa scurt,

Voi mai primii alte citatii dupa aceasta ?
Multumesc inca odata.

nu. se va comunica hotararea.
AnaMariaComan a scris:

nu. se va comunica hotararea.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Citatie in vederea discutarii exceptiei perimarii in proces fond-divort vioricasilica vioricasilica Buna ziua, Am deschis un dosar de divort in care sunt parat din 2011 iar in feb 2012 am trimis o cerere reconventionala pentru mutarea dosarului si am cerut ... (vezi toată discuția)
Mentiunea de a pune concluzii pe exceptia perimarii petrevica petrevica Buna ziua Sunt angajat contractual in cadrul unei primarii. In baza deciziei primarului, atat functionarii publici cat si personalul contractual am primit o ... (vezi toată discuția)
Constatare perimarii bamac bamac Am o intrebare in legatura cu procedura perimarii in materia litigiilor de munca. Exista un dosar pe rolul C. de Apel care a fost suspendat la data de ... (vezi toată discuția)