Buna ziua
Sunt angajat contractual in cadrul unei primarii. In baza deciziei primarului, atat functionarii publici cat si personalul contractual am primit o serie de sporuri ce au fost contestate de curtea de conturi si s-a impus recuperarea acestora.
Primaria m-a dat in judecata (si pe ceilalti) pentru recuperarea sumelor si a pierdut. Primaria a initiat apel in dosarul cu mine (si cu ceilalti angajati)dar in paralel primaria s-a judecat si cu curtea de conturi .
Dosarul meu (apelul) s-a suspendat de catre instanta pana la solutionarea dosarului dintre primarie si curtea de conturi. Primaria a pierdut la finele anului trecut procesul cu curtea de conturi, fiind obligata sa treaca la recuperarea sporurilor de la angajati. De la data suspendarii procesului meu si pana in prezent a trecut 1 an si trei luni. Am primit o citatie sa ma prezint in instanta la procesul meu cu primaria (la apel) si in citatie s-a trecut urmatoarea fraza "cu mentiunea de a pune concluzii pe exceptia perimarii".
Inteleg de aici ca procesul fiind suspendat mai mult de un an fara interventia partilor se inchide pt perimare. primaria ar fi trebuit ca dupa finalizarea procesului cu curtea de conturi sa aduca noi dovezi in dosarul meu si cauza s-ar fi judecat in continuare dar nu au facut-o.
Intrebarea mea este : eu ce trebuie sa fac in aceasta situatie? trebuie sa angajez avocat? sa fac o intampinare? sau doar ma prezint la termen si cauza se inchide?
Va multumesc anticipat pentru ajutor:((:((:((
Nu aveti nevoie de avocat si nici sa depuneti intampinare.
Avand in vedere ca exceptia perimarii va profita, veti pune concluzii de admitere a acestei exceptii.
Prezenta dvs nu este obligatorie la acel termen.
Depuneti concluzii scrise in care solicitati conf.art.416 NCPC admiterea exceptiei de perimare invocata din oficiu de instanta.Nu este necesara prezenta dvs.la termen.
Repunere pe rol
mariazet45
buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)