avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Activitate Jonbah4

Activitate Jonbah4

Răspuns la discuția Fisa de aptitudine -vanzatori
Buna seara!cine ma pare ajuta?
Ce se mai poate face totuși,daca aceasta fisa de aptitudini de la medicina muncii nu exista,ci doar o adeverinta de la medicul de familie ca este apt pt angajare?cum se mai poate remedia?se poate schimba postul si poate ,o noua vizita la medicina muncii,anterior actului aditional?
Multumesc!
Buna ziua!
Am vrut sa obtin un certif.fiscal care sa mi ajute la lichidarea srl ului si mi s a comunicat,ca trebuie sa plătesc o amenda de 500 lei pentru ca nu am depus declarațiile pentru TVA lunar cum am prevazut!mentionez ca nu mi amintesc sa fi prevazut asta,sau sa ma fi instiintat ,nu am avut activitate deloc in acești ani,si ca,la vremea aceea când am făcut firma,o persoana de la ei(registrul com. era lângă Casa Scanteii),mi au făcut firma,cap-coada!Contabila mi a spus ca din 2006 a cerut sa depunem hârtie trimestrial,dar ei spun ca va trebui s plătim amenda pana la nivelul anului 2006,ca sa obținerea acel certificat fiscal!
Este corect?cine ma poate ajuta?
Multumesc
Răspuns la discuția Lichidare SRL-amenda
Pentru ca s a optat pt plata TVA lunar,si acest lucru nu s a realizat pt ca n a avut activitate,in consecință nu s au depus la timp declarațiile
Buna seara!
Ajutati ma va rog sa inteleg daca e corect sau daca se poate regla ceva!
Ma chinui sa închid un SRL,am nevoie de certificatul fiscal,dar se pare ca trebuie plătită o amenda(așa mi a spus contabila),in valoare de 500 lei.I s a spus ca,din anul deschiderii si pana in 2006 avocatul care ne a deschis firma(la vremea aceea era cineva din interiorul registrului comertului de langa Casa Scanteii),ar fi solicitat ca TVA ul sa fie plătit lunar,dar noi nu am avut absolut deloc activitate pe aceasta firma,iar declarațiile si bilanturile au fost facute si depuse la timp!Din 2006,contabila spune ca ar fi optat pentru plata trimestriala a TVA ului!dar care TVA?
1.este normal sa plătim pt o greșeală pe care a făcut o cineva de la ei?
2.ar putea fi totuși greșeală contabilei si vrea sa se scuze?
3. Se mai poate regla ceva si daca da,cum?
Scuze pentru un mesaj atât de lung,dar sunt disperata!
Multumesc anticipat