Din cate am citit pe acele foi care le-am primit , scrie ca am fost scos de sub urmarire penala . De vinovatie nu cred ca pot scapa ar fi ideal dar greu de crezut ca o sa se intample acest lucru .
Ok si daca acele cheltuieli se vor duce la AFP , le pot plati dupa de ex. peste 3 luni cand am banii fara nici o problema ?
"...pentru fapta savarsita (loviri si alte violente) vi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii in suma de 600 de lei si cheltuieli judiciare in suma de 20 lei, care vor fi achitate in termen de 20 de zile la DGFP .
Neplata amenzii si a cheltuielilor judiciare, in termenul fixat, duce la executarea silita prin dare in debit la Administratia Finantelor Publice X "
"Împotriva ordonantei puteti face plangere la prim procurorul Parchetului de pe XXXX(adresa) , in termen de 20 de zile de la data primirii comunicarii , in conformitate cu dispozitiile art 278. alin.3 din Codul de procedura penala . "
Acestea fiind spuse am doua nelamuriri :
1) Daca in termen de 20 de zile de la data primirii comunicarii nu platesc acele cheltuieli de judecata si amenda administrativa , se duc la AFP , aceasta este singura masura care se poate lua in privinta mea ?
2) Daca fac plangere impotriva comunicarii se poate ajunge la ce ?