Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări
exact aceeasi problema o am si eu,nu am stiut ca trebuie sa-mi dea acest certificat fiscal,dat fiind ca masina abia e intrata in tara,am luat-o cu numere rosii,deci oricum nu era trecuta la financiar pe aceasta persoana....acum nu reusesc sa dau de el ca sa-mi trimita acest certificat fiscal....mi s-a zis de la taxe si impozite ca pot da o declaratie pe propria raspundere cum ca persoana respectiva nu are datorii la taxe si impozite,dar ma intreb daca nu pot avea probleme ulterior daca se descopera ca el avea datorii,dar care nu privesc aceasta masina....stiu pe cineva care in disperare de cauza a dat aceasta declaratie,dar mi-e frica oarecum...eu am luat masina din alt judet,nu-l poate verifica pur si simplu daca are datorii?astept un raspuns urgent,multumesc anticipat...in special daca sa dau sau nu aceasta declaratie pt ca altfel nu pot inmatricula masina.....