Buna ziua..pe mine ma ajuta foarte mult parintii an toata perioada asta decand el este plecat bani am din partea alor mei dar este dreptul meu sa stau cu acest copil 2 ani este dat legea si nu vreau sa pierd acest lucru.
el nu mai ia legatura cu mn doar ca isi vrea copiilul si ma intreaba cnd il mai dau in toata periada asta iam dat copilul de circa 15 zile a stat la el eu am incercart sa am o discutie dar nu am cu cine!
buna ziua!sunt o mama disperata am o fetita de 1 an si 2 luni si de 2 luni sotul meu a plecat de acs de la domiciliul meu vreau sal dau in judecata pt ca imi ia alocatia si stimulentul si bine inteles pt pensie.eu nu am servici ma ocup numai de cresterea copilului exclusiv imi ocupa tot timpul!Va rog din tot sufletul sa imi spuneti ce demersuri trebuie sa fac pt a castiga aceste drepturi eu nu am bani pt un avocat.....va multumesc!
am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv ai mei sunt plecati afara din tara si nu au mai platit apa de 6 ani cei de la apa spun ca sunt deja debransati de la retaua cu apa si nu sunt as vrea sa ma mut la iei si ma pune sa platesc din urma dar nu am cum sa dau atatia bani cnd nici macar nu am folosit apa ce trb sa fac sa renoiesc contractul cu ie ca nu stiu ce sa fac va rog din suflet sa-mi dati un sfat!!!!! va multumesc anticipat