avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna seara - contract utilitati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna seara - contract utilitati

am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv ai mei sunt plecati afara din tara si nu au mai platit apa de 6 ani cei de la apa spun ca sunt deja debransati de la retaua cu apa si nu sunt as vrea sa ma mut la iei si ma pune sa platesc din urma dar nu am cum sa dau atatia bani cnd nici macar nu am folosit apa ce trb sa fac sa renoiesc contractul cu ie ca nu stiu ce sa fac va rog din suflet sa-mi dati un sfat!!!!! va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:18, 9 Octombrie 2013
Daca figurati debransati dar aveti titusi apa, dati-i inainte. De cand figureaza debransati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind contractele consumatorului cu enel krystal50 krystal50 Maconfrunt cu urmatoarea situatie , fapt ce am ramas fara lumina si fara apa. Urmare divortului si partajului, proprietatea mea , vecina cu a fostului sot ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere apartament nelocuit ContSters276782 ContSters276782 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie.Recent am cumparat prin credit ipotecar un apartament situat intr-un bloc ANL cu 4 ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru centrala termica doryx doryx Din 2007 incerc sa instalez in apartamentul proprietate personala o centrala termica si unul dintre vecinii de apartament refuza sa-mi dea acordul pentru ... (vezi toată discuția)