De ce complice pentru ca si el e angajat si a facut ce i s a zis...asa toti angajatii suntem complici pentru ca am acceptat...???
Nu ma intereseaza angajatorul, sa plateasca , daca este neserios. eu ziceam de seful meu care este manager pe magazin si pe numele lui sunt dispozitiile....si nu vreau sa pateasaca el ceva....., ati inteles dvs gresit chiar nu ma intereseaza angajatorul.
Pai se facea o dispozitie de plata pe numele managerului cu suma totala care era luata din casa, la explicatii scria transfer sume casa centrala, acea suma era impartita la angajati conform foilor primite, cu cat trebuia sa ia fiecare.
Deci nu am nici o sansa sa imi recuperez diferenta de salariu (partea la negru) chiar daca ma duc la politie anaf , sii ii pot face rau managerului care apare pe disp cum ca a luat banii din casierie pt a nii da noua?
Si noi angajatii nu vom avea de suferit?pentru ca am acceptat astfel de salariu...si cu managerul care apare pe dispoziitiile de plata ca beneficiar a sumei care trebuia luata din casa si data la salariati....
Noi nu semnam nimic pt banii primiti la negru ci pur si simplu primeam o foaie cu sumele aferente fiecaruia( se facea o dispozitie de plata pe numele managerului si la explicatii scria TRANSFER SUME CASA CENTRALA) si in regsitru aceasi explicatie scriam.) si , acele sume erau inmanate angajatilor..
Dar am hartiile cu sumele pe care trebuia sa le ia fiecare angajat...sumele la negru...chiar nu ma ajuta cu nimic..
Buna seara,
Cand m am angajat am acceptat sa iau o parte a salariului la negru, dupa ce mi am dat demisia, firma mi a platit orele lucrate si zilele de co cu valoare care reiese din salariu de pe cartea de munca, nu cu cat luam eu in realitate.
Am hartiile din care reiese ca luam o diferenta din bani care nu apar nicaieri, in acte , deci evaziune...
plus ca indiferent de zilele lucratoare ale lunii noi primeam doar 18 bonuri de masa,este corect asa?
Cand am intrebat de ce, ni s a zis ca asa a hotarat patroana.
VA ROG SA MA AJUTATI, NU IMI PERMIT UN AVOCAT SA II DAU IN JUDECATA, DAR NICI DE PROASTA NU VREAU SA FIU LUATA.
Va rog sa ma sfatiuti ce sa fac.
Multumesc.
Este normal sa procedeze asa?
Buna ziua,
Am o problema legata de orele suplimentare pe care le am acumulat de a lungul uni an de munca la firma respectiva.
Mi am dat demisia si vroiam sa stiu daca si orele pe care le am trebuie sa imi fie platite,
Aceste ore reies din foile de prezenta care au fost completate zilnic.
Este vorba de peste 100 de h.
Va rog sa imi spuneti ce este de facut daca aceste h nu imi vor fi platite, cui trebuie sa ma adresez..pentru a mi primi ce mi se cuvine.
VA ROG SA MA AJUTATI .
Multumesc.
Buna ziua,
Urmeza sa fiu detasata la alta firma, pe o perioada de o luna, si vroiam sa stiu daca imi pot da demisia in acea perioada, mentionez ca la firma de la care sunt detasata am o vechime de 1 an.
Astept raspuns urgent.
Va multumesc.