Buna seara,
Cand m am angajat am acceptat sa iau o parte a salariului la negru, dupa ce mi am dat demisia, firma mi a platit orele lucrate si zilele de co cu valoare care reiese din salariu de pe cartea de munca, nu cu cat luam eu in realitate.
Am hartiile din care reiese ca luam o diferenta din bani care nu apar nicaieri, in acte , deci evaziune...
plus ca indiferent de zilele lucratoare ale lunii noi primeam doar 18 bonuri de masa,este corect asa?
Cand am intrebat de ce, ni s a zis ca asa a hotarat patroana.
VA ROG SA MA AJUTATI, NU IMI PERMIT UN AVOCAT SA II DAU IN JUDECATA, DAR NICI DE PROASTA NU VREAU SA FIU LUATA.
Va rog sa ma sfatiuti ce sa fac.
Multumesc.
Este normal sa procedeze asa?
Tocmai pt ca aveti documente din care rezulta plati la negru, trebuie sa sesizati politia si ANAF-ul.
In ce priveste numarul de tichete de masa, angajatorul poate acorda oricate tichete doreste, fara ca numarul acestora sa depaseasca nr de zile lucratoare dintr-o luna.
Codul Muncii prevede expres: plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.
Tichetele de masa in baza a ce se acordau ? Act aditional, reg.intern, decizie angajator etc.
Noi nu semnam nimic pt banii primiti la negru ci pur si simplu primeam o foaie cu sumele aferente fiecaruia( se facea o dispozitie de plata pe numele managerului si la explicatii scria TRANSFER SUME CASA CENTRALA) si in regsitru aceasi explicatie scriam.) si , acele sume erau inmanate angajatilor..
Tichete de masa
ELECTROMAN
Buna ziua .Am si eu o nelamurire.Va rog sa-mi spuneti daca este nornal sa mi se retina bani din salariu pt. tichetele de masa ?Daca nu sa-mi spuneti unde ma ... (vezi toată discuția)