avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate Tz1ganu

Activitate Tz1ganu

Răspuns la discuția Proces, citatie
Multumesc din suflet!
Răspuns la discuția Proces, citatie
Un al treilea prieten implicat si el si`a sunat avocatul si i`a spus ca acest proces reprezinta recursul pe care l`am declarat noi cand eram la procesul la care ni s`a dat sentinta.
E posibil?
Răspuns la discuția Proces, citatie
Termen de incercare=6 ani.
Obligatii=sa ma prezint la serviciul de probatiune la datele fixate, sa dau cu subsemnatul in fiecare zi la politie, sa declar orice schimbare de domiciliu si orice deplasare mai mare de 8 zile si sa nu parasesc tara
Le`am respectat pe toate cu mentiunea ca la politie am fost in fiecare zi pana ce mi`au zis ei sa vin o data pe saptamana si apoi n`am mai fost, si cat despre prezentarea la serviciul de probatiune nu s`a fixat nici o data.
Sa fie neprezentarea la politie problema?Am un prieten implicat tot in acelasi dosar si el a fost si a primit aceeasi citatie.
Am avut avocat angajat in dosarul asta..E obligat sa ma reprezinte si la acest proces sau trebuie sa`i mai dau niste bani?
Discuție Proces, citatie
Am o mare probelma va rog sa ma ajutati cu informatii
Am primit o citatie de la curtea de apel Bacau si scrie asa:
Subsemnatul...,este chemat in aceasta instanta, camera 4, 6, r 5, in ziua de..., ora..., in calitate de intimat-inculpat, in proces cu SERVICIUL DE PROBATIUNE DE PE LANGA TRIBUNALUL NEAMT in calitate de intimat - serviciul de probatiune, si altii pentru Recurs - talharie
Tin sa spun ca am fost implicat intr-un proces de talharie in calitate de inculpat.Am platit daunele si am primit 3 ani cu suspendare..
Ce inseamna citatia asta?Ce e cu procesul asta?