avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces, citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces, citatie

Am o mare probelma va rog sa ma ajutati cu informatii
Am primit o citatie de la curtea de apel Bacau si scrie asa:
Subsemnatul...,este chemat in aceasta instanta, camera 4, 6, r 5, in ziua de..., ora..., in calitate de intimat-inculpat, in proces cu SERVICIUL DE PROBATIUNE DE PE LANGA TRIBUNALUL NEAMT in calitate de intimat - serviciul de probatiune, si altii pentru Recurs - talharie
Tin sa spun ca am fost implicat intr-un proces de talharie in calitate de inculpat.Am platit daunele si am primit 3 ani cu suspendare..
Ce inseamna citatia asta?Ce e cu procesul asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Tz1ganu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tz1ganu , utilizator 16:33, 12 Octombrie 2013
Pe langa cei 3 ani cu suspendare primiti, in sentinta respectiva mai era trecut si termenul de incercare precum si obligatiile ce le aveti pe perioada suspendarii si a termenului de incercare.

Posibil ca dvs. sa nu va fi indeplinit acele obligatii si, atunci serviciul de probatiune a sesizat instanta pentru a se lua masurile ce se impun.

Angajati-va un avocat si prezentati-va la proces.

Nu este de gluma! ... de multe ori in astfel de cazuri se ajunge chiar si la revocarea suspendarii executarii pedepsei, instanta putand sa dispuna o pedeapsa cu executare.
Termen de incercare=6 ani.
Obligatii=sa ma prezint la serviciul de probatiune la datele fixate, sa dau cu subsemnatul in fiecare zi la politie, sa declar orice schimbare de domiciliu si orice deplasare mai mare de 8 zile si sa nu parasesc tara
Le`am respectat pe toate cu mentiunea ca la politie am fost in fiecare zi pana ce mi`au zis ei sa vin o data pe saptamana si apoi n`am mai fost, si cat despre prezentarea la serviciul de probatiune nu s`a fixat nici o data.
Sa fie neprezentarea la politie problema?Am un prieten implicat tot in acelasi dosar si el a fost si a primit aceeasi citatie.
Am avut avocat angajat in dosarul asta..E obligat sa ma reprezinte si la acest proces sau trebuie sa`i mai dau niste bani?
Un al treilea prieten implicat si el si`a sunat avocatul si i`a spus ca acest proces reprezinta recursul pe care l`am declarat noi cand eram la procesul la care ni s`a dat sentinta.
E posibil?
posibil si asta!

cel mai corect raspuns este de la persoana care stie despre ce este vorba!

scriind pe un forum, puteti citi diverse pareri, fiecare avand cate o opinie in functie de ceea ce intelege din cele relatate.

Opinia cea mai corecta este din partea celui ce cunoaste cauza dvs. si a celui ce vede actele (sentinta!)
Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat - parte vatamata daniel_e36 daniel_e36 Revin cu acest subiect. Acum 2 luni am primit 1 citatie ca intimat-parte vatamata si nu m-am dus iar azi am primit inca una pentru iulie. Ce imi recomandati? ... (vezi toată discuția)
Citatie toni1206 toni1206 Buna ziua! As dori un sfat daca se poate in legatura cu urmatoarele: In urma cu doi ani am fost victima unei talharii, in urma careia mi s-a furat geanta cu ... (vezi toată discuția)
Interzicerea dreptului de a conduce gabicostachel gabicostachel Buna ziua, Nou pe forum,stiu ca subiectul s-a mai discutat,dar avand in vederea ca am primit o pedeapsa individualizata,as dori pe cat posibil o lamurire in ... (vezi toată discuția)