Am o mare probelma va rog sa ma ajutati cu informatii
Am primit o citatie de la curtea de apel Bacau si scrie asa:
Subsemnatul...,este chemat in aceasta instanta, camera 4, 6, r 5, in ziua de..., ora..., in calitate de intimat-inculpat, in proces cu SERVICIUL DE PROBATIUNE DE PE LANGA TRIBUNALUL NEAMT in calitate de intimat - serviciul de probatiune, si altii pentru Recurs - talharie
Tin sa spun ca am fost implicat intr-un proces de talharie in calitate de inculpat.Am platit daunele si am primit 3 ani cu suspendare..
Ce inseamna citatia asta?Ce e cu procesul asta?
Pe langa cei 3 ani cu suspendare primiti, in sentinta respectiva mai era trecut si termenul de incercare precum si obligatiile ce le aveti pe perioada suspendarii si a termenului de incercare.
Posibil ca dvs. sa nu va fi indeplinit acele obligatii si, atunci serviciul de probatiune a sesizat instanta pentru a se lua masurile ce se impun.
Angajati-va un avocat si prezentati-va la proces.
Nu este de gluma! ... de multe ori in astfel de cazuri se ajunge chiar si la revocarea suspendarii executarii pedepsei, instanta putand sa dispuna o pedeapsa cu executare.
Termen de incercare=6 ani.
Obligatii=sa ma prezint la serviciul de probatiune la datele fixate, sa dau cu subsemnatul in fiecare zi la politie, sa declar orice schimbare de domiciliu si orice deplasare mai mare de 8 zile si sa nu parasesc tara
Le`am respectat pe toate cu mentiunea ca la politie am fost in fiecare zi pana ce mi`au zis ei sa vin o data pe saptamana si apoi n`am mai fost, si cat despre prezentarea la serviciul de probatiune nu s`a fixat nici o data.
Sa fie neprezentarea la politie problema?Am un prieten implicat tot in acelasi dosar si el a fost si a primit aceeasi citatie.
Am avut avocat angajat in dosarul asta..E obligat sa ma reprezinte si la acest proces sau trebuie sa`i mai dau niste bani?
Un al treilea prieten implicat si el si`a sunat avocatul si i`a spus ca acest proces reprezinta recursul pe care l`am declarat noi cand eram la procesul la care ni s`a dat sentinta.
E posibil?
Citatie
toni1206
Buna ziua!
As dori un sfat daca se poate in legatura cu urmatoarele:
In urma cu doi ani am fost victima unei talharii, in urma careia mi s-a furat geanta
cu ... (vezi toată discuția)