avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate shuber_10

Activitate shuber_10

Răspuns la discuția Admitere Barou 2015
buna,

stie cineva despre o posibila sesiune de admitere in avocatura in februarie -martie?

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
pentru madalina 28

ceau madalina si eu sunt tot o doamna cu familie si serviciu ca si tine care a incercat 2 ani la rand sa intre in barou dar care din pacate nu a reusit dar eu imi fac curaj si deja din seara aceasta incep sa ma pregatesc, eu inca am un gust amar dupa examenul sustinut, daca te hotarasti sa mai incerci si tu poate ne sustinem reciproc si ne sfatuim ca sa reusim odata sa dam dovada ca desi nu avem tot timpul din lume pentru invatat se poate, eu astept daca vrei sa ma contactezi si poate facem schimb si de adresa de mail

cu bine
Sa sti ca nu ma intereseaza parerea ta eu doar imi exprimam dezamagirea si supararea, cred ca mai sunt destui printre noi care au facut testele de la magistratura si au sesizat difefenta si gradul de dificultate.
Buna,
Anul acesta subiectele si modul in care s-a desfasurat examenul m-au adus aproape la depresie, sunt foarte dezamagita nu inteleg cum am reusit un punctaj atat de slab avand in vedere ca am fost pregatita, am facut grila de la magistratura si nu am avut decat 2 greseli, sunt foarte suparata dar nu ma voi lasa, las sa treaca cateva zile sa ma linistesc si cred ca ma voi apuca de invatat iar
imi doresc foarte tare sa devin avocat sper ca voi reusi anul care vine, astept indrumari de la cei care au reusit, din ce carti s-au pregatit, ce teste au facut, din ce autori au citit.

multumesc.
MariusDanAndrei a scris:

juridiconline a scris:

TonyP, prin televiziune s-au rezolvat majoritatea problemelor. Nu am vazut la stiri nimic legat de noi si nu suntem 2,3, ci aproape 5000 de candidati. Primul pas este televiziunea.
Al doilea, in ceea ce ma priveste, am un punctaj la limita celor 70 necesare.Voi contesta din nou 4 intrebari: intrebarea cu mostenirea care nu era in tematica si ar trebui sa primim toti un punct, situatia inadmisibila de completare in examen intrebarea cu cererea de aratare a titularului, in aceleasi conditii toti ar trebui sa primim un punct, si 2 intrebari de la OEPA - G3, intrebarile 13 si 20 unde am bifat doar raspunsul complet(care il include si pe cel incomplet de altfel), iar ei au spus ca si cel incomplet este valabil, caz in care solicit sa se ia in calcul aceste intrebari si daca s-a raspuns doar cu varianta completa, deoarece aceasta situatie nu denota necunoasterea problematicii, ci doar lipsa lor de bun simt. Pentru contestarea acestor intrebari merg si in instanta. Daca mai sunt si altii cu aceleasi observatii putem sa-i actionam impreuna in instanta.

Ma bucur ca ai sesizat si tu aceasta greseala la OEPA ( intrebarea cu o varianta completa iar alta incompleta) si totodata ma intristez si mai tare cand vad aceasta rea vointa vadita din partea lor. Si eu voi incerca sa mai fac o contestatia chiar dupa afisarea notelor si chiar dupa validarea lor, deoarece greselile care exista in acest moment nu pot fi ascunse sub pres, sper asta..

Buna, sper ca informatia sa fie corecta, eu am sunat azi la UNBR si mi-a raspuns o doamna foarte sec care mi-a spus ca tematica o sa apara la sfarsitul lui mai si ca avem timp suficient sa vedem subiecte.
Buna ziua,

Da pe mine m-ar interesa sa invatam in paralel si sa facem schimb de opini, eu as prefera sa incepem cu drept civil, daca sunteti de aceiasi parere bineinteles, astept rapuns
[Buna ziua, spuneti daca s-a apucat cineva de invatat si cu ce ati inceput ar fi bine sa invatam in paralel si sa ne consultam pe anumite teme cine este pentru sa raspunda

multumesc
Buna ziua, multumesc foarte mult pentru cursuri, sunt toate dupa noul cod?
Buna ziua, cartile de la nomina lex le am si eu dar am inteles ca nu sunt destul de complete as vrea ceva spete sau cursuri daca aveti, spuneti-mi exact ce aveti si eu va spun pe care le vreau. multumesc