avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2015
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2015

Saluatre,

Pentru ca doar ce ne-am "jucat" sansa pentru examenul de anul acesta, si pentru ca unii dintre noi ( cei 91% ) au picat, in cazul in care ne mai dorim sa sustinem acest examen, putem discuta divesre aspecte de aici incolo.

In speranta unei organizari mai bune, eventual organizare facuta de alta institutie, sa ne dam cu presupusul despre urmatorul examen.

Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:45, 27 Septembrie 2015
Momentan nu există altă instituție care să aibă competența de a organiza examenele de admitere în profesia de avocat. Să nu ne facem iluzii degeaba. Atâta timp cât vom sta cu mâinile în sân, an de an se vor repeta aceleași stupide subiecte elaborate cu dedicație pentru viitorii candidați de către incompetenții cunoscuți deja.
Bună tuturor, întrucât în 2015 voi susține și eu acest examen, mă alătur discuției. Celor care au mai dat le spun să nu se descurajeze și curaj să se mai apuce (încă o dată) de învățat chiar dacă au fost dezamăgiți, iar celor care nu au mai dat muuultă răbdare și ambiție să treacă prin toată materia. Succes nouă, tuturor!!!
conventiile privind suspendarea partajului

a.nu exista
b.nu pot fi incheiate pt o perioada mai mare de 5 ani
c.in cazul imobilelor ,conventiile tr incheiate in forma scrisa

Răspunsul este B

iuli_c a scris:

conventiile privind suspendarea partajului

a.nu exista
b.nu pot fi incheiate pt o perioada mai mare de 5 ani
c.in cazul imobilelor ,conventiile tr incheiate in forma scrisa


Cum va planificati sa invatati? O fi tot grila?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca savarsesti aceeasi fapta in perioada de incercare? troncut troncut Ce se intampla daca ai doi ani si jumatate cu suspendare pt conducere cu alcoolemia peste limita legala iar in acesasta peroada pers respectiva a mai comis ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre amnistie sí gratiere Bencipici Bencipici Buna ziua Care este diferenta intre amnistie sí gratiere? Ex.daca ám un proces pe rol pt inselaciune sí se va vota numai gratierea beneficiez de aceasta ... (vezi toată discuția)
Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)