avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Activitate MrMoon

Activitate MrMoon

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Stimati colegi! Art. 2 din hotararea nr. 961 din 27 martie 2014 a Consuliului UNBR, a carei link o gasiti mai sus, are urmatorul continut:"În vederea aprobării tematicii de examen de către Consiliul UNBR în proxima şedinţă a Consiliului, se mandatează Comisia Permanentă a U.N.B.R. să procedeze la elaborarea tematicii la disciplinele Organizarea profesiei de avocat, Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal şi Drept procesual civil, cu consultarea Consiliului ªtiinţific al I.N.P.P.A.". Problema pe care incerc sa o ridic este ca, potrivit hotararii nr. 884 din 2013 privind calendarul de activitati pe anul 2014, urmatoarea sedinta a Consiliului UNBR va fi pe 24 si 25 mai 2014, ceea ce presupune cel putin inca o luna pana la afisarea tematicii.

Hotararea nr. 884 din 14 decembrie 2014:
[ link extern ]
Rezultatele finale s-au publicat cam la o luna, pe 24 octombrie 2013, tezele fiind sustinute pe 25,26 si 27 septembrie 2013.
numantere a scris:

mihbuc, foarte buna idee.ai stat mult sa te gandesti la o idee de asta geniala?oricate petitii faceti taxa de participare la examen nu o sa se schimbe.puneti mana pe care si invatati si nu va mai faceti griji de cat e taxa

Off topic:
Dar tu, "domnule" avocat, te-ai gandit mult la replica asta? De bagi in seama ca musca-n lapte. Esti avocat, felicitari, now get a life. Acest topic este pentru aspirantii la aceasta profesie ori persoane care au informatii utile. Matale, stimabile, nu faci parte din niciuna din aceste doua categorii.

On topic:

[ link extern ] /

Art. 1. - Tematica disciplinelor „Drept penal” şi „Drept procesual penal” pentru
examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Naţional pentru
Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional
de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul
de definitivat în alte profesii juridice va avea în vedere Noul Cod penal (Legea nr. 286/2009) şi
Noul Cod de procedură penală (Legea nr. 135/2010) şi legile de punere în aplicare ale
acestora.

Art. 2. – În vederea aprobării tematicii de examen de către Consiliul UNBR în proxima
şedinţă a Consiliului, se mandatează Comisia Permanentă a U.N.B.R. să procedeze la
elaborarea tematicii la disciplinele Organizarea profesiei de avocat, Drept civil, Drept
procesual civil, Drept penal şi Drept procesual civil, cu consultarea Consiliului ªtiinţific al
I.N.P.P.A..

Art. 3. – Prezenta Hotărâre se publică pe paginile de web ale U.N.B.R., I.N.P.P.A. şi
se va comunica centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A. şi tuturor barourilor.
Am inteles ca se schimba la anul conducerea UNBR...sper sa nu ma insel.
Este un examen prost conceput...
Vei mai incerca anul viitor?
solomon_bc a scris:

Iasi.....

Eu la Brasov.... sunt foarte curios unde s-au corectat tezele
solomon_bc a scris:

Stiu ca pare o nebunie ,dar am trimis si eu o contestatie pana la urma , pe ultima suta de metri...nu stiu daca va fi primita,pe e-mail pt ca da linia era f f f busy.

Unde ai dat examen?
solomon_bc a scris:

M-am alaturat si eu...e incredibil ce se intampla .Nu stiu cat va conta aceasta miscare,dar macar am incercat...Anu' asta pentru mine a fost a doua oara ,eram convinsa ca o sa iau dupa calculele mele...nu,nu am depus contestatie mi-e greu sa cred ca voi trece.Ma simt ca intr-un joc gen"Ghici ghicitoare mea" ,mai rau ca-n filmele de groaza,nu se spune CLAR dupa cine sa inveti in tematica ,invat dupa un autor ,dar la examen primesti un subiect din altul si tot asa .NU EXISTA TRANSPARENTA IN ACEST EXAMEN,punct.

Eu am depus contestatie....cu greu. Pentru ca linia era ocupata....Sper totusi ca imi vor da notele pe care le merit. Mentionez ca am contestat la toate probele...
alexandra_allle a scris:

amt11 a scris:

Am creat pe facebook un grup deschis, se numeste \" Memoriu examen admitere barou\".
Toti cei care se alatura demersului de a intocmii un memoriu prin care sa ne exprimam un punct de vedere cu privire la acest examen sunt invitati sa scrie acolo. Postati acest grup si mai departe pentru ca toti candidatii nemultumiti de notele acordate sa poata sa iti exprime un punct de vedere. Cu cat vom fi mai multi cu atat ne vom face mai auziti!

Nu gasesc grupul pe facebook.:D....dai te rog un link?....

Si eu intampin aceesi problema nu gasescu grupul:D