avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Activitate Clavdivs82

Activitate Clavdivs82

Salutare tuturor.

Vi-am citit cu interes postarile si am hotarat sa intru si eu in 'hora'. Apreciez si eu la randul meu ca am fost nedreptatit prin felul abuziv si 'poate' discretionar prin care domniile lor au corectat lucrarile noastre . Am sustinut acest examen apreciind ca roba de avocat mi se cuvine in conditiile in care activez ca si consilier juridic la o societate multinationala de 7 ani si in sutele de cauze in care am intrat am vazut tot felul de avocati din pacate unii te lasa fara cuvinte... ati punctat voi destul pana acum. OK am zis ca nu tot ce mi se cuvine...primesc deci am pus mana pe carte si am purces la treaba ...ca si voi. Am invatat sustinut cate 3-4 ore pe zi iar in ultimele 2 luni 6-7 ore + servici. Cum am furat aceste ore...simplu din viata mea, din timpul meu liber, concediile mele, dupa mesile mele, weekend-urile mele. Practic am dat tot ce am avut mai pretios ... timpul (din pacate ireversibil). Nu spun ca invatatul a fost fara rost, dimpotriva o cura de drept nu strica. Chiar daca aveam vechimea necesara sustinerii examenului la definitivi, cunoscand un caz al unui coleg care a dat acest examen acum 2 ani (la definitivi) luand 6.90 iar in urma contestatiilor a primit inca 4 sutimi deci 6.94 (deci respins), am decis sutinerea examenului la stagiari, aceasta si pe baza rezultatelor de anul trecut la stagiari ( ceva mai maleabili)... si ce sa vezi in 2013, NE-AU CIURUIT.

Haideti sa luam centrul INPPA TImisioara (acesta m-a interesat cu precadere). Anul trecut din aproape 80 de candidati la stagiari admisi in faza celei de-a 2 faze (sinteza) au luat aproape 60. Anul acesta din totalul de 220 au luat 33. Cu toata ca baza de selectie era mai mare si examenul se presupune a fi in aceiasi parametri anul acesta au luat doar 13-15% (fata de 80% anul trecut) . Nu pot sa nu remarc ca au luat acest examen doar 3 baieti vs 30 fete...ceva nu pusca. NU cred ca exista vreun examen pe acest pamant unde sa existe o asa diferenta intre sexe la un examen...si totusi la INPPA exista . Va sustin si eu in demersurile pe care le veti intreprinde.