avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate alinmihai

Activitate alinmihai

Multumesc pentru raspuns, dar avand in vedere ca este vorba de un SRL-D, am posibilitatea sa aleg maxim 5 coduri caen.

Cu respect
Buna ziua,

Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc.
Va rog, daca se poate sa imi confirme cineva ca urmatoarele coduri caen pe care intentionez sa le aleg sunt corecte:

PRINCIPAL
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

SECUNDARE
4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse
4764 Comert cu amanuntul al echipamentelor sportive, in magazine specializate
4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor(ma gandesc ca acesta n-ar fi necesar din moment ce am pus si 4791)
6312 Activitati ale portalurilor web (in cazul in care doresc sa incasez venituri din reclamele altor parteneri postate pe paginile web site-ului meu).

Multumesc.
Răspuns la discuția intrerupere contract chirie
Da, o sa-i trimit o notificare proprietarului in care o sa cer intreruperea contractului,
Multumesc
Răspuns la discuția intrerupere contract chirie
Multumesc pentru raspuns,

Incerc sa incheiem acest contract cu acordul partilor dar ma intereseaza in cazul in care proprietarii nu vor fi de acord.
Răspuns la discuția intrerupere contract chirie
Buna ziua

Multumesc pentru raspuns.
Da in contract, la conditiile de incetare mai este un punct:CLAUZA FORTEI MAJORE, care prevede:

Orice cauza neprevazuta si imposibil de evitat, independenta de vointa partilor, aparuta dupa semanrea prezentului si care impiedica executarea contractului, va fi considerata cauza de forta majora si va exonera de raspundere partea care o invoca.Vor fi considerate cauza de forta majora in sensul prezentului articol calamitatile naturale(razboiul, revolutia, cutremurul, inundatiile,etc).
Partea care invoca cauza de forta majora trebuie sa notifice acest lucru celeilalte parti in 5 zile de la aparitie si in maxim 15 zile sa inainteze documentele ce atesta cazul de forta majora.
In cazul in care cazul de forta majora nu este notificat in termenii si conditiile de mai sus, partea care invoca va fi responsabila de toate daunele provocate celeilalte parti.
In cazul in care cauza de forta majora sau efectele acesteia suspenda executarea prezentului contract pentru o perioada mai mare de 6 luni, partile se vor intalni in maxim 10 zile si vor stabili daca prezentul contract se va continua sau va inceta.
buna ziua,

In urma cu 3 luni am inchiriat un apartament (cu contract) pe durata de 1 an, mai precis pana in august 2014.
Acum datorita conditiilor in raport cu pretul pe care il platesc lunar pentru chirie, ma determina sa intrerup acest contract.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pot sa intrerup acest contract fara sa am vreo problema de natura juridica? (sa pot fi dat in judecata de catre proprietari).Mentionez ca in contract la punctul CONDITIILE DE INCETARE A CONTRACTULUI sunt trecute urmatoarele:
1.la expirarea duratei pentru care a fost incheiat
2.In situatia nerespectarii clauzelor contractuale de catre una din parti
3.in cazul in care chiriasii vor intarzia plata chiriei sau a utilitatilor cu mai mult de 5 zile de la data stabilita in contract.

Multumesc