avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate michisor

Activitate michisor

Răspuns la discuția Tip de societate
multumesc frumos pentru raspuns. nu inteleg ce calificare pot avea pentru confectionarea de articole de imbracaminte prin tricotare/ crosetare.
Buna ziua,
As vrea sa deschid un pfa cu codul caen 1439-fabricarea prin tricotare sau crosetare a altor articole de imbracaminte. Activitatea se va desfasura efectiv online-vanzari in afara tarii iar incasarea va fi prin pay pal. Trebuie adaugat si un cod caen aferent vanzarilor online? Am vazut ca nu se incadreaza la norma de venit.
Intrebare. Pot deschide acest pfa fara nici o calificare (eu am terminat facultatea de psihologie)? Daca da...fiind un pfa pe norma de venit, pot atasat ca si dovada a incasarilor (nu voi emite facturi) extrasul de cont din paypal? Ce se intampla daca depasesc norma de benit de 9200 lei pe an? Trec in sistem real?
Daca credeti ca nu ma incadrez bine la aceasta forma juridica ce tip de societate credeti ca ar fi mai bine sa infiintez? Nu as vrea sa ma leg la cap cu exporturi. Tot ce trimit in state trimit ca si corespondenta in plic si de aceea nu prea vreau sa fie in sitem real.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.