avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate claudiu38

Activitate claudiu38

Revin cu o completare,la vanzarea manualului personalizat doresc sa folosesc mesaje publicitare de genul...
Vrei sa castigi minim 5000 Euro lunar, legal in Romania ...Se vinde manual complet de afaceri,instructiuni personalizate...Totul este legal,totul probat..
Pentru detalii contacteaza etc,etc
La acest manual ma gandesc sa atasez asa pentru credibilitate si decizia semnata a procurorilor care s-au ocupat de caz,adica a unuia pentru ca celalant,cum ar veni seful,nu a fost in stare sa dea un raspuns,cica asa e legea daca nu vrea nu raspunde...
Am fost victima unui caz de inselaciune,procurorul a dat NUP,acum daca am luat teapa m-am gandit sa recuperez ceva pe cont propriu,vreau sa incep vanzarea pe internet a unor manuale personalizate, vreau sa descriu totul,procedura pas cu pas,ce se poate intampla...
Daca nici instanta nu vrea sa raspunda ce trebuie facut mai departe,cat timp trebuie sa astept raspunsul de la instanta.
Un dosar a stat la politie un an si jumatate, dupa atat timp de cercetare,primesc raspuns, citesc pe acolo politistul a luat declaratie la capra in loc sa vorbeasca cu vaca,primesc si rezolutia procurorului NUP,ciorditorul nu a fost gasit pentru a da declaratie,pac ,NUP, caz de inselaciune cu ciodeala,am depus plangere impotriva rezolutiei,am adus dovezi noi cu foto,am scris asa rezumat cu prezentare cu de toate. A trecut termenul in care trebuia sa primesc un raspuns de la procuror,am trimis un avocat, cica se cerceteaza.
Ce trebuie facut, de ce procurorul nu vrea sa comunice nimic?