avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate C_Ramona

Activitate C_Ramona

Răspuns la discuția Pensionare
Buna ziua
Multumesc pentru raspuns.
O zi buna.
Discuție Pensionare
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: luand in calcul legea noua a pensionarii, o persoana de sex masculin, nascut in septembrie 1957, cu o vechime in campul muncii de 26 de ani si 6 luni, din care 19 ani si 6 luni de grupa 1 - cotizare 750%, ce avantaje are in caz de pensionare, care este varsta de pensionare, se poate pensiona anticipat?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Legea noua a pensionarii
va multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția Legea noua a pensionarii
Buna seara.
Este vorba de o femeie nascuta pe data de 18.01.1960.
Va multumesc.
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: luand in calcul legea noua a pensionarii (pe care eu nu gasit-o in totalitate, ci doar fragmente), o persoana de sex feminin (54 ani), cu o vechime in campul muncii de 32 de ani si 5 luni, din care 14 ani de grupa 2 - cotizare 100%, ce avantaje are in caz de pensionare, care este varsta de pensionare, se poate pensiona anticipat?

Va multumesc. Oseara buna.
Răspuns la discuția Cheltuieli intretinere
va multumesc.
Buna ziua
In luna decembrie, s-au inlocuit niste robineti separatori la conducta de incalzire (Radet) de la subsol, iar cheltuielile aferente au fost introduse la plata intretinerii fiecarui apartament (suma este in functie de nr. de camere). In conditiile in care eu am centrala termica in apartament, ce ma obliga sa platesc acele cheltuieli?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

Imi poate spune cineva daca Planul de management de Mediu e echivalentul Programului de management de mediu.

Va multumesc!
Va multumesc mult, pentru raspuns.
Buna ziua,

va rog sa sa ma ajutati, cu un raspuns, pentru nelamurirea mea: trebuie sa monitorizez nivelul de sgomot, vibratii, noxe pentru utilajele dintr-un santier; daca am 3 buldoexcavatoare (toate achizitionate de la acelasi producator), 5 masini de taiat (toate achizitionate de la acelasi producator) etc. , trebuie sa solicit (de la firma specializata) sa efectueze determinari pentru fiecare utilaj in parte?

Va multumesc anticipat!