avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere

Buna ziua
In luna decembrie, s-au inlocuit niste robineti separatori la conducta de incalzire (Radet) de la subsol, iar cheltuielile aferente au fost introduse la plata intretinerii fiecarui apartament (suma este in functie de nr. de camere). In conditiile in care eu am centrala termica in apartament, ce ma obliga sa platesc acele cheltuieli?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: C_Ramona , utilizator 18:14, 1 Februarie 2014
Instalatia de incalzire comuna trebuie intretinuta iar costurile se suporta de toti proprietarii, indiferent ca sunt bransati la aceasta ori s-au debransat.
Dar aceste cheltuieli nu se repartizeaza dupa numarul de camere ci dupa cota indiviza de proprietate (proportional cu suprafata utila a fiecarei proprietati).
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevile de caldura de la subsol e_creanga e_creanga Suntem 12 apartamente cu centrale termice pe gaz si 4 apartamente cu incalzire de la CET.Nu exista repartitoare de caldura dar avem la subsol ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de energie termicã între consumatorii din imobilele de tip condominiu horasg horasg Buna ziua. Stau intr-un apartament cu trei camere, al unui bloc cu 5 scari si 4 etaje. In bloc nu exista repartitoare. Eu si inca 40 (din cele 100 ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie platita caldura la comun dupa debransare? alina_25 alina_25 O cunostiinta are centrala de apartament in un bloc de 20 apartamente in care 10 apartamente au centrala iar celalalte 10 nu au sunt respectiv ... (vezi toată discuția)