avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate ioangaspar1

Activitate ioangaspar1

Discuție pensie de urmas
La ce varsta o fosta sotie de cadru militar poate opta pentru pensia de urmas?
persoana de sex feminin nascuta la 08.03.1960 cu o vechime in munca de:
- 14 ani la grupa 1 de munca,
- 8 ani 9 luni in conditii normale,
si-a intocmit dosarul de pensie ,care i-a fost respins pe motiv ca are o vechime in munca de 29 de ani si 9 luni si ar trebyui sa aiba 31 de ani si 8 luni. ce posibilitati sunt pentru a putea beneficia de pensie?
Multumesc.
Pentru recalcularea pensiei in functie de grupele de munca in care mi-am desfasurat activitatea ,trebue sa depun o cerere de recalculare la casa de pensii?
Multumesc .
Răspuns la discuția pensie gr.1
Ce pensionari beneficiaza de aceasta marire?.Multumesc.
Discuție pensie gr.1
Am iesit la pensie in 2010 si am lucrat in gr 1 de munca in jur de 15 ani ,beneficiez de marirea pensiei din 2016?.Multumesc.
Răspuns la discuția impozitare pensii
de la 1050 sau 1500 lei?
Se va modifica plafonul de impozitare a pensiilor de la 01.01.2016?
Multumesc.
Discuție pensie militara
Comform noii legi a pensiilor militare, ce intra in vigoare incepand cu 01.01.2016,se vor recalcula toate pensiile militare?Mentionez ca eu am iesit la pensie in iunie 2002.
Multumesc.
ce taxa trebuie platit la o pensie de 700 ron

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Discuție pensie militara
In urma recalcularii pensiei, ca urmare a cotizatiei suplimentare, in luna fembruarie 2014 am primit o noua decizie de pensie ,care intra in vigoare incepand cu data de 01.12.2013.Incepand cu februarie 2014 am primit pensia cu noul cuantum prevazut in decizie dar restantele pe lunile dec 2013 si ian 2014 nu le-am mai primit.Cum sa procedez?
Multumesc.