avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara

In urma recalcularii pensiei, ca urmare a cotizatiei suplimentare, in luna fembruarie 2014 am primit o noua decizie de pensie ,care intra in vigoare incepand cu data de 01.12.2013.Incepand cu februarie 2014 am primit pensia cu noul cuantum prevazut in decizie dar restantele pe lunile dec 2013 si ian 2014 nu le-am mai primit.Cum sa procedez?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:52, 15 Iunie 2014
Faceti o interventie,sau luati legatura cu casa sectoriala.
Diferentele nu se pot pierde usor.
Ele se pot recupera in termenul general de prescriptie,de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea cuantumului pensiei pentru limita de varsta Giubega Giubega Am ieşit la pensie limită de vârstă începând cu 1 ianuarie 2011 şi mă aşteptam să văd o modificare a cuantumului pensiei altul decât inflaţia ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a plãtit pensia în cuantumul din decizia de recalculare olga2011 olga2011 sunt in pensie la limita de varsta dar mai lucrez in privat. in ian2014 am depus cerere pentru recalcularea pensiei. am primit decizia in 5 martie 2014 cu ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)