avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut127

Activitate Ionut127

Răspuns la discuția Incredintare de autoturism
Multumesc frumos pt raspunsuri.
Răspuns la discuția Incredintare de autoturism
Ar putea ca aceasta problema sa ea o intorsatura negativa asupra mea? Ma refer ca in momentul in care dosarul ajunge pe masa unui procuror sa ma acuze si pe mine de anumite lucruri?
Răspuns la discuția Incredintare de autoturism
Dupa ce am iesit din masina prietenul meu mia cerut cheile sa asculte muzica in masina,urmand sa ma astepte pana ce ma intorc din cafenea.In declaratie a zis ca ma asteptat cat ma asteptat,dar a decis sa plece 200 de m mai jos,pt a se intalni nu stiu cu cine.
Bine inteles a ales sa se deplaseze cu autoturismul.
Răspuns la discuția Incredintare de autoturism
Multumesc anticipat pentru raspuns,deci pot sta linistit.
In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca fiul acestuia nu poseda permis de conducere,m-am urcat la volan,dupa ceva vreme am oprit la o cafenea, am iesit din masina,iar in acel moment,prietenul meu mia cerut cheile autoturismului pentru a asculta muzica,i leam inmanat.Dupa vreo 10 minute cand am iesit in cafenea,autoturismul nu mai era in locul in care l-am lasat,el fiind oprit de politie si dus la sectie deoarece nu avea permis de conducere.Eu ce pot pati din cele intamplate? PS.Tatal lui nu a declarat masina furata,iar politistul mia zis ca nu am absolut nicio vina.