In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca fiul acestuia nu poseda permis de conducere,m-am urcat la volan,dupa ceva vreme am oprit la o cafenea, am iesit din masina,iar in acel moment,prietenul meu mia cerut cheile autoturismului pentru a asculta muzica,i leam inmanat.Dupa vreo 10 minute cand am iesit in cafenea,autoturismul nu mai era in locul in care l-am lasat,el fiind oprit de politie si dus la sectie deoarece nu avea permis de conducere.Eu ce pot pati din cele intamplate? PS.Tatal lui nu a declarat masina furata,iar politistul mia zis ca nu am absolut nicio vina.
vand in vedere circumstantele in care s-a produs evenimentul ,consecintele le va suporta persoana care fara drept de conducere a inteles sa isi asume actul unilateral de vointa de a sustrage si de a se deplasa pe drumul public cu autovehiculul
Intelegem ca dvs. ati ramas in cafenea iar prietenul a plecat cu masina sa asculte muzica in alta parte. In cafenea nu se difuza muzica sau nu era pe placul prietenului?
Depinde si ce a declarat cand l-a oprit politia, cine i-a dat masina, etc.
Dupa ce am iesit din masina prietenul meu mia cerut cheile sa asculte muzica in masina,urmand sa ma astepte pana ce ma intorc din cafenea.In declaratie a zis ca ma asteptat cat ma asteptat,dar a decis sa plece 200 de m mai jos,pt a se intalni nu stiu cu cine.
Bine inteles a ales sa se deplaseze cu autoturismul.
Anulare proces verbal
Puyan
Buna seara.Vineri seara am iesit in oras cu masina si ma deplasam pe directia Petrila - Petrosani in centrul orasului Petrila era un echipaj de politie care ... (vezi toată discuția)