In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca fiul acestuia nu poseda permis de conducere,m-am urcat la volan,dupa ceva vreme am oprit la o cafenea, am iesit din masina,iar in acel moment,prietenul meu mia cerut cheile autoturismului pentru a asculta muzica,i leam inmanat.Dupa vreo 10 minute cand am iesit in cafenea,autoturismul nu mai era in locul in care l-am lasat,el fiind oprit de politie si dus la sectie deoarece nu avea permis de conducere.Eu ce pot pati din cele intamplate? PS.Tatal lui nu a declarat masina furata,iar politistul mia zis ca nu am absolut nicio vina.
Ar putea ca aceasta problema sa ea o intorsatura negativa asupra mea? Ma refer ca in momentul in care dosarul ajunge pe masa unui procuror sa ma acuze si pe mine de anumite lucruri?
Nu trebuie sa va faceti probleme, a fost optiunea lui sa conduca masina neposedand permis de conducere.
Totusi ar fi bine sa va angajati un avocat in cazul in care sunteti chemat la procuratura.
Chiar daca i-ati dat cheile cu buna stiinta nu i le-ati dat in scopul conducerii masinii.
Anulare proces verbal
Puyan
Buna seara.Vineri seara am iesit in oras cu masina si ma deplasam pe directia Petrila - Petrosani in centrul orasului Petrila era un echipaj de politie care ... (vezi toată discuția)