Am condus fara permis la tara si am fost oprit de politia rutiera mia cerut actele iam zis si leam zis ca nu am permis de conducerere....am fost luat si am fost dus acolo la sectie la iei ....am dat o declaratie ca au cerut actele leam dat si am specificat ca nu am permis de conducere....am scris si mia zis ca o sa ma sune .....ast sa ma sune ....am facut o intrebare la cineva la un avocat si mia zis ca pot face de 1 la 5 ani inchisoare .....io nu am mai sarvasit nimic pana acuma in tara ceva pot iesi cu un dosar penal sau cu o amenda .....spunetimi si mie va rog va multumes ...!!!
Exista un recurs in interesullegii care spune ca trebuiesc analizate in concret particularitatile faptei si in functie de pericolul social concret sa vi se aplice sau nu o condamnare. Pana sa ajunga insa dosarul in instanta avocatul trebuie a convinga politistul, si mai departe procurorul ca nu a fost vorba de pericol social. La tara drumul nu era circulat, ati condus putin timp....Exclus sa primiti i an si 5 luni. Fara cazier au fost cazuri si nu putine in care s-a aplicat cam. 4 luni cu suspendare.
va multumesc mult io am oprit la semnele politistului de frontier iam zis datele tot ce ttrebuia iam zis ca nu am permis am declarat asta si tata deci nu primesc o pedeapsa ......?
io am iest din sat si era o sosea cu camp si dupa 4 km vine alt sat .......?
deci daca conduci la tara si intri pe camp si dupa 4,5 km intri in alt salt ....???