avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus fara permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus fara permis de conducere

am condus fara permis si am fost oprit la un control de rutina eram cu duba de la firma care era a unui coleg acesta ma intrebat si iam zis ca am permis dupa mai putin de un km nea oprit si sa constat ca nu am
in declaratie am zis ca el ma intrebat si eu am zis ca am
intrebarea mea e ce se va intampla si cu mine si cu el
cel putin pe mine ma chemat la udristei maine daca stie cine-va ce se va intampla acolo?????
mentionez ca nu am mai avut nici un fel de probleme cu politia
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
stefan_ctin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anton Mutu , Avocat 20:55, 8 Noiembrie 2011
Este vorba de o infractiune si caz penal judecat in instanta. De aceeasi atentie se va bucura si amicul dv care v-a incredintat masina. Angajati-va un avocat bun si lasati-l sa actioneze in numele dv si pt dv.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Solicita un termen pentru a angaja un avocat , nu da declaratii singur , ca se vor intoarce impotriva ta .
Chiar daca politistul o sa spuna ca nu e nimic grav si ca nu o sa se intample nimic, e bine totusi sa solicitati sau sa mergeti cand veti fi chemat insotit de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis dox_aurelian dox_aurelian Am condus fara permis la tara si am fost oprit de politia rutiera mia cerut actele iam zis si leam zis ca nu am permis de conducerere....am fost luat si am ... (vezi toată discuția)
Am incredintat volanul un persoane care stiam ca are permis da la un control am aflat ca permisul este retras adrianbostan adrianbostan am incredintat volanul uni persoane care are permis dar nu stiam ca el are permisul retras sunt vinovat cu ceva (vezi toată discuția)
Abuz din partea politistilor Danielclaudiu Danielclaudiu buna seara am si eu o nelamurire , in decembrie am condus fara permis o masina am fost oprit de doi politisti rutieri a fost ok a recunoscut fapta si am ... (vezi toată discuția)