avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz din partea politistilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz din partea politistilor

buna seara

am si eu o nelamurire , in decembrie am condus fara permis o masina am fost oprit de doi politisti rutieri a fost ok a recunoscut fapta si am luat 1 ani si 8 luni cu suspendare fiin prima abatere. in ianuarie am parcat o masina fara permis iar dupa un minut doua a sosit o masina de la rutiera parcand in spatele meu, eu avand motorul oprit , era un singur organ fara cascheta, m-am dus la el la geam a deschis geamul si l-am intrebat daca este vre- o problema, si a zis ca i se pare numerele expirate ,iam dat acetele in regula si am specificat ca nu am permis acuzandu-ma ca am condus. Dupa 20 de minute si- a chemat un coleg care a venit cu o masina teritoriala inmbracat in civil iar dupa inca 20 de minute sa laudat ca poate scoate martori cand vrea si a oprit doi trecatori cunoscuti parerea mea si i-a pus martorii iar ei au acceptat nevazand nimic , am fost amenintat sa scriu ce dicta el in decalaratii mi sa interzis sa dau un telefon , am fost facut nebun cu propunerea sa ma duca la un spital pentru controale , mi sa pus etilotestul in gura a iesit 0.00 , ce pot patii si ce imi recomandati sa fac? abea ieri am fost anuntat sa ma prezint la politie printr-un politist fara nici o citatie , nu cunosc numele organului care ma legitimat deoarece nu s a legitimat
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
Danielclaudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Danielclaudiu , utilizator 01:27, 14 Noiembrie 2014
Recomandarea noastra sincera este sa mergeti insotit de un avocat. Doar dumnealui va fi in masura sa elucideze misterul in cazul dvs. Mai mult decat atat, prezenta unui avocat , cu siguranta ii va pdetermina sa nu va incalce drepturile si sa aiba o conduita corespunzatoare fata de dvs.
dar se deschide un alt dosar si se adauga la condamnarea actuala ? si atunci fac inchisoare?
Daca noua infractiune este savarsita in timpul termenului de incercare si veti fi condamnat, da, mergeti la inchisoare.
dar nu a fost in timpul termenului de incercare
a fost cu aproximativ o luna dupa ce am fost oprit prima data nici nu am ajuns sa dau declaratii dupa sentinta din primul dosar nu am mai atins volanul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul de conducere gtaragoi gtaragoi Buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez cu o problema personala. In data de 18.05.2010, aproximativ la orele 01.30 in orasul campulung_arges unde si am ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost reținut permisul de conducere deși mașina era staționată. Îmi puteți explica de ce? Stfansky Stfansky In timp ce eram oprit pe loc stăteam in masina cu un prieten si cu soția mea un echipaj de poliție a oprim langa masina cerundune sa ne legitimat neam ... (vezi toată discuția)
Fapta auto - dovada pv green777 green777 Buna seara sau dimineata este deja ora 3.38 am. Am ne voie de un sfat. In aceasta noapte ma intorceam cu prietena de la niste amici. Ea a baut un pahar de bere ... (vezi toată discuția)