am si eu o nelamurire , in decembrie am condus fara permis o masina am fost oprit de doi politisti rutieri a fost ok a recunoscut fapta si am luat 1 ani si 8 luni cu suspendare fiin prima abatere. in ianuarie am parcat o masina fara permis iar dupa un minut doua a sosit o masina de la rutiera parcand in spatele meu, eu avand motorul oprit , era un singur organ fara cascheta, m-am dus la el la geam a deschis geamul si l-am intrebat daca este vre- o problema, si a zis ca i se pare numerele expirate ,iam dat acetele in regula si am specificat ca nu am permis acuzandu-ma ca am condus. Dupa 20 de minute si- a chemat un coleg care a venit cu o masina teritoriala inmbracat in civil iar dupa inca 20 de minute sa laudat ca poate scoate martori cand vrea si a oprit doi trecatori cunoscuti parerea mea si i-a pus martorii iar ei au acceptat nevazand nimic , am fost amenintat sa scriu ce dicta el in decalaratii mi sa interzis sa dau un telefon , am fost facut nebun cu propunerea sa ma duca la un spital pentru controale , mi sa pus etilotestul in gura a iesit 0.00 , ce pot patii si ce imi recomandati sa fac? abea ieri am fost anuntat sa ma prezint la politie printr-un politist fara nici o citatie , nu cunosc numele organului care ma legitimat deoarece nu s a legitimat
Recomandarea noastra sincera este sa mergeti insotit de un avocat. Doar dumnealui va fi in masura sa elucideze misterul in cazul dvs. Mai mult decat atat, prezenta unui avocat , cu siguranta ii va pdetermina sa nu va incalce drepturile si sa aiba o conduita corespunzatoare fata de dvs.
a fost cu aproximativ o luna dupa ce am fost oprit prima data nici nu am ajuns sa dau declaratii dupa sentinta din primul dosar nu am mai atins volanul