avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost reținut permisul de conducere deși mașina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost reținut permisul de conducere deși mașina era staționată. Îmi puteți explica de ce?

In timp ce eram oprit pe loc stăteam in masina cu un prieten si cu soția mea un echipaj de poliție a oprim langa masina cerundune sa ne legitimat neam legitimat dupe care ne-au dus la Secție si acolo a constatat ca am permis de conducere dupe care mia suspendat permisul ca stăteam in masina si consumasem o bere cu prietenul meu nu inteleg dc
Ultima modificare: Marți, 26 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mathushalem , utilizator 20:24, 2 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce valoare ati avut in aerul expirat?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce valoare ati avut in aerul expirat?

Ma testat la sectie si aveam 0'54 in aerul expirat si am specificat scrins ca nu am fost oprit in trafic si eu si agentul de politie in declarati si la sange au vrut sa ma duca si am refuzat pe foile de la analize am scris ca refuz probele biologice de oare ce nu am fost oprit in trafic am semnat si eu si agentul care ma legitimat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, prevazuta si pedepsita de art. 337 c.p.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul dvs se anuleaza.
Unde era masina stationata, intr-o parcare sau pe marginea drumului?
Erati pe scaunul soferului?
Ati consumat bauturi alcoolice inainte sau in timp ce erati in masina?
Prietenul si sotia detin permis de conducere?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - suspendare permis de conducere GabrielP90 GabrielP90 Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam cu masina in parcarea unui magazin, motorul oprit, cheile in buzunar cand a oprit un echipaj de politie in spatele ... (vezi toată discuția)
Posibila ridicare abuziva permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata. La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)