avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate martuka

Activitate martuka

Va multumesc pentru raspunsul clar si prompt!!
Buna seara. Nelamurirea mea este legata de modul in care se poate rezolva o neefectuare a concediului de odihna din anul 2013, dat fiind ca in data de 01 iulie 2013 am intrat in concediu de maternitate. Mentionez ca lucrez in invatamant, cu norma intreaga, titular pe post. Nu am primit niciun ban pentru concediul de odihna si nici nu am avut cand anume sa il efectuez.Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de ceea ce mi se cuvine?Multumesc anticipat.
Buna ziua! va scriu pentru a ma lamuri intr-o problema: In cazul unui recurs pentru litigiu de munca, este obligatoriu ca persoana in cauza, care a castigat deja intr-o prima instanta, sa aiba avocat pentru a se prezenta la Curtea de Apel(dupa noile reglementari ale codului de procedura)? Multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspunsul prompt!
Buna ziua. Sunt cadru didactic titular in trei unitati scolare si anul trecut am intrat in concediu medical pentru ca urma sa nasc. astfel ca, nu am beneficiat de concediul de odihna aferent celor 10 luni muncite, din anul trecut. Cum se procedeaza cu aceste zile? dar cu banii de pe concediu? se mai acorda?mentionez ca voi reveni la munca pe 01.07.2015. Multumesc anticipat!
Buna ziua> va scriu in numele bunicului meu, care doreste sa afle daca pentru anii 1960-1968, cand a lucrat ca tractorist la S.M.T Cudalbi, judetul galati, s-a acordat grupa a2a de munca. Aceasta informatie ii este necesara la recalcularea pensiei. exista vreun temei legal pentru aceasta?multumesc anticipat