Sunt in cocubinaj din anul 2005 pana in febr.2015.Dupa decesul mamei(ultimul membru din fam.)in anul 2007(febr),din vanzrea apartamentului a rezultat suma de 100000 eur.pe care i-am impartit (1/2 si1/2)cu nepotul meu,fiul fratelui meu decedat in 1999.Parte mea am dat-o "sotiei"(cum urma sa procedam) in vederea achizitionarii de materiale de constr.si alte obiecte necesare construirii in comun(si ea vanduse un apartament)a unei case,fapt realizat in 2008.In febr.2015 mi-a imputat faptul ca in urma unei convorbiri tel.auzite de fiica acesteia as fi dovedit infidelitate fata de concubina fapt finalizat,dupa o discutie cu"nu mai putem locui impreuna"-ca urmare ,spre binele familiei ei(fiica,mama,tata)m-am mutat cu chirie.Mentionez ca toate veniturile castigate de subsemnatul din alt job + drepturile de pensie(anticipata M.A.I.)au fost "gestionate"de catre concubina si parintii acesteia.In urma separarii,va intreb,IN CE MASURA IMI POT RECUPERA SUMA INVESTITA-adica in jur de 50000 euro.(nu vorbesc de salarii si pensii in aproape 15 ani)euro.
Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea.
Cu ce categorie de studii civile se poate echivala ? cine este legal abilitat sa emita un document oficial in acest sens sau de unde se pot obtine lamuriri in acest sens.
Cu respect,