avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate wio_w

Activitate wio_w

buna ziua.
va multumesc pentru raspuns
respectivul are datorii foarte mari , avind si probleme cu justitia si nu stie cum sa faca rost de bani recurgind la acest lucru fata de mine .
i-am spus ca si daca nu i-as fi dat banii , dupa o perioada atit de mare , 4 - 4,5 ani nu mai are nici un drept sa vina sa ceara din nou bani de la mine dar el motiveaza ca a fost plecat in strainatate si de aceea nu a putut sa m-i ceara.
va rog sa-mi spuneti care este termenul de prescriptie in acest caz tinind cont ca nu este nici un inscris decit cel verbal , el spunind ca are martori ( martori mincinosi )
va multumesc
buna seara
am cumparat de la o persoana citeva scule de timplarie , scule platite pe loc in urma cu cca 4 - 4,5 ani .
acum persoana respectiva vrea sa ma reclame la organele de politie precum ca nu i-am dat banii pe aceste scule cerindu-mi o suma de 5 ori mai mare decit cea care i-am platit-o
ma ameninta cu politia spunind ca este caz penal de abuz de incredere si inselaciune
mentionez ca nu s-a facut nici un act scris pentru aceasta vinzare , totul fiind verbal .
va rog sa-mi spuneti la ce ma pot astepta din partea individului respectiv si ce trebuie sa fac pentru a nu avea probleme cu justitia.
va multumesc