avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere si inselaciune ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere si inselaciune ?

buna seara
am cumparat de la o persoana citeva scule de timplarie , scule platite pe loc in urma cu cca 4 - 4,5 ani .
acum persoana respectiva vrea sa ma reclame la organele de politie precum ca nu i-am dat banii pe aceste scule cerindu-mi o suma de 5 ori mai mare decit cea care i-am platit-o
ma ameninta cu politia spunind ca este caz penal de abuz de incredere si inselaciune
mentionez ca nu s-a facut nici un act scris pentru aceasta vinzare , totul fiind verbal .
va rog sa-mi spuneti la ce ma pot astepta din partea individului respectiv si ce trebuie sa fac pentru a nu avea probleme cu justitia.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: wio_w , utilizator 14:17, 17 Octombrie 2013
Nu il opreste nimeni sa nu depuna plangere penala, dvs personal nu aveti ce face pana atunci, din punctul meu de vedere asa cum ati prezentat situatia nu veti avea probleme.
pana una alta si dvs. puteti sa-i faceti plangere penala sau sa-i inscenati un santaj, ajutat de "organe".
buna ziua.
va multumesc pentru raspuns
respectivul are datorii foarte mari , avind si probleme cu justitia si nu stie cum sa faca rost de bani recurgind la acest lucru fata de mine .
i-am spus ca si daca nu i-as fi dat banii , dupa o perioada atit de mare , 4 - 4,5 ani nu mai are nici un drept sa vina sa ceara din nou bani de la mine dar el motiveaza ca a fost plecat in strainatate si de aceea nu a putut sa m-i ceara.
va rog sa-mi spuneti care este termenul de prescriptie in acest caz tinind cont ca nu este nici un inscris decit cel verbal , el spunind ca are martori ( martori mincinosi )
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta sa scap de la santaj???? dia2120 dia2120 de cca 2 saptamani sunt amenintata de catre un individ ca daca nu-i dau suma de 5000 euro imi va acuza sotul de o implicare intr-un incident.sotul meu ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie. chris_d chris_d Buna ziua. Ce mi se poate intampla daca sesizez organele de urmarire penala in legatura cu faptul ca o declaratie a mea data la politie ar fi putut fi ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de abuz sexual adutzza adutzza Buna ziua , de 2 zile am aflat ca sunt acuzat ca am abuzat sexual acum 3-4 luni o fosta angajata si ca daca nu cedez unui santaj pus la cale de anumite ... (vezi toată discuția)