avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acuzatie de abuz sexual
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acuzatie de abuz sexual

Buna ziua , de 2 zile am aflat ca sunt acuzat ca am abuzat sexual acum 3-4 luni o fosta angajata si ca daca nu cedez unui santaj pus la cale de anumite persoane ( este vorba despre asociatul meu si pentru a ma scoate afara din afacere recurge la aceasta acuzatie ) . In ce temei poate face ea acesasta plangere impotriva mea , exista vreo proba pe care o putem face dupa atata timp ca eu sa demonstrez ca nu sunt vinovat . Ei sustin ca vor aduce martori fostele ei colege , cum ca eu o agresam . Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda pentru a rezolva aceasta problema . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:45, 9 Aprilie 2011
daca va santajeaza va recomand sa anuntati politia si sa organizati flagrantul.
oricum va trebui sa faca dovada abuzului ceea ce este mai complicat iar un dosar pentru santaj ii diminueaza credibilitatea.
Formulati plangere penala pentru infractiunea de santaj la parcteul de pe langa judecatoria locala sau la politia locala.
Aceste organe au logistica necesara pentru organizarea unui flagrant delict.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)
Adresa e-mail dublata de un impostor bukinst bukinst Adresa electronica a unei societati ce este chiar numele societatii este dublata adaugandu-se un simplu punct in titulatura de catre un impostor si este ... (vezi toată discuția)
Santaj bircilatiberius bircilatiberius Am cunoscut o fata din Dr Turnu Severin care a venit la prietena ei in Bucuresti , la care ne`am vazut odata cu ea si a II oara am mers la hotel cu o sticla de ... (vezi toată discuția)