avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SANTAJ
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SANTAJ

Am cunoscut o fata din Dr Turnu Severin care a venit la prietena ei in Bucuresti , la care ne`am vazut odata cu ea si a II oara am mers la hotel cu o sticla de vin , timp in care prietenu ei arab mai varstnic o suna si zicea ca e acasa la camin dar ea de fapt era cu mn la hotel. Dupa un timp am facut sex si apoi am mers fiecare la casele lui . La o saptamana ma intalnesc cu ea le Lipscani si apoi cerandu`mi 6 mil ca are mare mare nevoie , iar eu i`am zis ca nu am si ca nu am de unde sa`i dau , apoi la cateva zile de cand mi`a cerut 6 mil , a zis ca a ramas gravida cu mine sa`i dau 10 mil :) . Eu nici nu o cunosc bine nici nush cu cine se mai culca si are asteptari de la mn . Acum ma ameninta ca se duce la politie ca nush nush ma santajeaza ..i`am zis ca ii fac programare in 2 saptamani la doctor adica pe 20 dar ea nu poate atunci pentru ca isi face operatie de silicoane !!! Deci fata asta e o usuratica si are asteptari de la mn sa`i dau 10 mil , a zis ca maine se duce la prima ora la politie dar nush pe ce motiv !!! Va rog am nevoie de raspunsuri !!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:29, 14 Iulie 2012
Du-te tu primul la politie,fa o plangere penala pentru santaj,eventual poate o sa ii organizeze si un flagrant domnisoarei...poate asa va afla si lumea ce speta este. Nu ai de ce sa te temi daca merge la politie,eventual doar in cazul in care declara ca ai violato.Succes!
Din punctul meu de vedere as lasa-o sa se duca la politie, si daca as fi chemat de organele de pol as da explicatii.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2012
Francisc Gerber, Avocat
Mergeti la politie si formulati plangere penala pentru santaj.
Politia va avea mijloacele logistice pentru a efectua flagrantul si apoi , va intocmi dosar penal.
Vedeti daca fata nu lucreaza chiar cu presupusul sau iubit .
Mergeti fara probleme la organele abilitate , nu mai asteptati , astfel de persoane isi au un anume loc ; in fata justitiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj nustiu nustiu Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte delicata si anume:fostul meu prieten m-a filmat fara sa stiu in timp ce faceam dragoste cand eram impreuna,iar cand am ... (vezi toată discuția)
Santaj cu poze ContSters299712 ContSters299712 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine. Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru amenintare si lovire andrei_rosu23 andrei_rosu23 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat in urmatoarea speta: Un prieten a avut o discutie aprinsa intr-un club(unde exista camere video) cu o ... (vezi toată discuția)