avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Santaj cu poze
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Santaj cu poze

Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine.
Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un baiat mai mare m-a atras cu bombonele cu minciunele si m-a facut sa ma indragostesc de el apoi a profitat din plin de mine, la un moment dat m-a invitat la el si servinduma cu ceva alcool a reusit sa faca ce vrea el, dar nu se termina aici, a mai chemat un prieten si din cite imi zice a facut ceva poze video. Am uitat sa mentionez ca eram minora. Apoi a mai cerut ceva bani de la mine (50 euro) care ia primit in speranta mea ca voi scapa de el. Acum dupa citiva ani el si-a amintit de mine si ma santajeaza ca posteaza pozele pe net daca nu petrec citeva ore cu el. Va Rog ajutatima cu un sfat, cum sa actionez. I-am zis ca de posteaza pe net il dau la politie pt ce a facut iar el incearca sa o faca pe desteptul si sa imi zica ca nu stia ca sunt minora (stia el foarte bine) si ceva de genul prezumtia nevinovatiei, conversatia o am in mesaje. Sunt cu nervii la pamint va rog ajutor, uneori platim scump pentru greselile de cindva, desi nu o pot numi greseala dar abuz. Despre el ii cunosc doar numele si numarul de telefon.
Cel mai bine ar fi sa vorbiti cu un avocat problema dvs si apoi sa depuneti plangere penala impotriva acelei persoane, nu trebuie sa cedati presiunii pe care acesta o exercita impotriva dvs, daca va face ce spune ca are de gand va va suporta consecintele legale, poate el nici nu banuieste ce il poate asteapta.
Si fara avocat, mergeti la politie si depuneti plangere pentru santaj.
Poate sa depuna plangerea si prin posta cu confirmare de primire.
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2013
Admin, administrator
patrascu razvan a scris:

Poate sa depuna plangerea si prin posta cu confirmare de primire.


Da, orice este posibil...
Insa...dreptatea nu poate exista decat acolo unde este dovedita dincolo de orice dubiu.

In alti termeni, dupa parerea mea, DNA ar putea eradica toata coruptia din Romania in cel mult 2 ani la toate nivelele.
Dar...nu o poate face pentru ca apar probleme...de probatiune...
Eu as da un termen de 8 luni...(daca am privi ideal situatia...)

Orice infractiune trebuie dovedita pentru ca daca nu este dovedita se spune ca nu exista...

Depunerea unei plangeri aiurea nu face altceva decat sa intareasca infractorul care va scapa si de aceasta data si in alte dati ulterioare deoarece va invata cum sa scape...
Infracatorii prind curaj cand scapa si este normal sa fie asa...
Cu alte cuvinte, daca mergeti sa depuneti o plangere la politie aiurea veti da de probleme mult mai grave decat daca veti sti cum sa procedati.
Nu sunteti o sfanta si politistii isi vor da seama...si faptul ca va santajeaza cu ceva daca nu se dovedeste cert nu intereseaza pe nimeni.
Politia nu apara sexul feminin doar pentru ca persoana este de sex feminin...

Orice actiune penala trebuie sa aiba la baza o strategie elaborata de profesionisti intrucat infractorii isi pot angaja avocati si sa scape si daca sunt vinovati.Asta si e logica...
Tot la fel cum nevinovatii pot ajunge la inchisoare din ignoranta...

Ca pot scapa pe baza de coruptie sau in alte moduri, ei mereu stiu sa isi angajeze avocati care sa ii scape de probleme si de inchisoare...


Concluzia este ca, decat sa depuneti o plangere aiurea mai bine mergeti la mediator...ca sa rezolvati amiabil...si sa nu mai existe probleme pe viitor...
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Santaj nustiu nustiu Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte delicata si anume:fostul meu prieten m-a filmat fara sa stiu in timp ce faceam dragoste cand eram impreuna,iar cand am ... (vezi toată discuția)
Santaj bircilatiberius bircilatiberius Am cunoscut o fata din Dr Turnu Severin care a venit la prietena ei in Bucuresti , la care ne`am vazut odata cu ea si a II oara am mers la hotel cu o sticla de ... (vezi toată discuția)
Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)