patrascu razvan a scris:
Poate sa depuna plangerea si prin posta cu confirmare de primire.
Da, orice este posibil...
Insa...dreptatea nu poate exista decat acolo unde este dovedita dincolo de orice dubiu.
In alti termeni, dupa parerea mea, DNA ar putea eradica toata coruptia din Romania in cel mult 2 ani la toate nivelele.
Dar...nu o poate face pentru ca apar probleme...de probatiune...
Eu as da un termen de 8 luni...(daca am privi ideal situatia...)
Orice infractiune trebuie dovedita pentru ca daca nu este dovedita se spune ca nu exista...
Depunerea unei plangeri aiurea nu face altceva decat sa intareasca infractorul care va scapa si de aceasta data si in alte dati ulterioare deoarece va invata cum sa scape...
Infracatorii prind curaj cand scapa si este normal sa fie asa...
Cu alte cuvinte, daca mergeti sa depuneti o plangere la politie aiurea veti da de probleme mult mai grave decat daca veti sti cum sa procedati.
Nu sunteti o sfanta si politistii isi vor da seama...si faptul ca va santajeaza cu ceva daca nu se dovedeste cert nu intereseaza pe nimeni.
Politia nu apara sexul feminin doar pentru ca persoana este de sex feminin...
Orice actiune penala trebuie sa aiba la baza o strategie elaborata de profesionisti intrucat infractorii isi pot angaja avocati si sa scape si daca sunt vinovati.Asta si e logica...
Tot la fel cum nevinovatii pot ajunge la inchisoare din ignoranta...
Ca pot scapa pe baza de coruptie sau in alte moduri, ei mereu stiu sa isi angajeze avocati care sa ii scape de probleme si de inchisoare...
Concluzia este ca, decat sa depuneti o plangere aiurea mai bine mergeti la mediator...ca sa rezolvati amiabil...si sa nu mai existe probleme pe viitor...