avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj

Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte delicata si anume:fostul meu prieten m-a filmat fara sa stiu in timp ce faceam dragoste cand eram impreuna,iar cand am vrut sa ma despart de el mi le-a aratat si mi-a zis ca daca incetez relatia cu el le arata familiei si pritenilor mei,acum nu stiu ce sa fac sa scap de filme si dac exista vrei metoda legala prin care as putea sa-l invatz minte.Astept raspunsuri ,va rog!!! MULTUMESC:(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:41, 6 Ianuarie 2011
Plangere la politie. Mai departe va spun ei ce este de facut.
Da, se poate face plangere penala dar ar fi bine sa aveti si avocat angajat cand mergeti la politie.
Formulati plangere penala la politie sau la parchet pentru santaj si organele de urmarire penala vor gasi mijloacele proedurale si tehnice pentru realizarea unui eventual flagrant delict.
Incercati sa il inregistrati cand va santajeaza si prezentati inregistrarile organelor de urmarire penala.
Chiar daca nu vor fi primite ca probe,este posibil ca acestea sa le determine sa procedeze in sensul aratat mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Raspandire materiale pornografice moalea moalea Buna ziua, problema mea este delicata si suna cam asa: indragostita fiind si fara minte am fost de acord sa ma filmez impreuna cu iubitul meu intretinand ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca sunt santajata? anonim84 anonim84 ce trebuie sa fac daca sunt santajata? eu am avut un prieten inainte sa ma casatoresc si de putin timp el s-a intors in tara si a auzit ca m-am casatorit.asa ... (vezi toată discuția)