Imi pare tare rau ca nu va puteti angaja un avocat.
Daca puteti, adunati dovezi ca va santajeaza (chiar daca inca mai sperati ca nu va fi nevoie). Astea ar fi: inregistrari cu telefonul sau cu altceva, sau ca cineva apropriat dvs. (o prietena, un prieten care sa nu fie ruda cu dvs.) sa il auda (direct sau la telefon pus pe difuzor) ca va santajeaza ca daca nu raamneti cu el se intampla ... ce-o fi de intamplat. Si SMS-uri sau e-mailuri din partea lui sunt proba.
Daca a mai santajat si alte fete, iarasi ar fi un argument in favoarea dvs.
Fiidca stati la sat: daca veti avea nevoie de ajutor din partea politiei (sa faceti plangere pentru santaj si pentru altele) si nu aveti incredere in politistii din sat, atunci recomandarea mea este sa mergeti la procuratura de care apartineti (Parchetul de pe langa judecatoria din cel mai apropiat oras). Veti putea face plangerea penala si acolo, iar plangerea va ajunge de la procuror catre politia din sat. Nu inseamna ca politistii din sat nu vor afla, dar inseamna ca nu va trebui sa cereti ajutorul lor pentru formularea plangerii. Iar atunci cand vor afla, va fi de la un fel de superior ierarhic, procurorul.
La acest link veti putea gasi un caz similar cu al dvs., ceva mai grav, dar bun ca sa va faceti o idee:
[ link extern ]
[ link extern ]
O varianta ar mai fi sa luati legatura cu vreun ONG pentru apararea drepturilor femeilor, si sa vedeti daca va pot ajuta u consultanta juridica. Eu cred ca sunt slabe sanse, se implcia mai degraba in cazuri de violenta fizica, dar daca aveti acces la internet merita sa incercati.
Va doresc curaj si succes.
----
Editare ulterioara: eu as fi foarte curioasa unde are stocate respectivele inregistrari. Daca le tine "local" pe calculatorul lui, tare sper sa ia un virus care sa i le stearga, si sa-i distruga statia: sau odata cand e mort de beat la calculator, sa verse o bere/cafea, galeata c apa de spalat pe jos pe el, pe calculator, si sa i se duca dracu' hardu'. Daca le-a stocat pe vreun server, atunci chiar e mai greu sa fie distruse accidental...