avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmare

Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o perioada, cand am vrut sa pun capat relatiei, mi-a spus ca m-a filmat de cateva ori in timp ce faceam sex amenintandu-ma ca daca ma despart de el va pune filmarea pe internet si vor vedea parintii si toata lumea, iar acum ma sileste sa stau langa el fortat, din pricina acelor filmari. Ori de cate ori incerc sa pun capat relatiei, el ma opreste cu acele filmari. Vreau sa stiu daca din punct de vedere legal exista vreo pedeapsa pentru faptele lui. Cum il pot opri? Va rog din suflet sa ma ajutati cumva...
Cel mai recent răspuns: Cristian Robert , utilizator 17:28, 19 Februarie 2021
Din cate am inteles, ar avea filmarile in calculator. Nu stiu insa daca a facut copii sau le-a transferat in alta parte. Dar voi incerca pe cat posibil, de acum inainte, sa obtin dovezi ale santajului si chiar sa incerc sa le gasesc in pc si sa le distrug daca voi avea ocazia. El ma ameninta mai mult telefonic, cand se imbata. Si chiar il cred in stare sa le divulge pe internet in orice clipa. Am aflat recent ca i-a mai facut unei fete la fel ( a dat filmarea pe internet) cu ceva ani in urma. In plus, 'dosarul' lui nu e asa curat...a fost acuzat de o infractiune (conducere sub influenta alcoolului), scapand de pedeapsa in cele din urma. Va multumesc din suflet pt sprijin, m-ati ajutat enorm, mai ales moral, si mi-ati dat mai mult curaj sa lupt, sa nu mai accept sa fiu santajata sub nicio forma!
Va multumesc mult. Am sa incerc si asta!
Te rog sa ma contactezi pe email robertungureanu76@yahoo.com.Am sa te ajut eu sa pui capat acestei probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si abuz. Pop Paul Pop Paul Buna, am si eu o problema, o fata de 15 ani santajeaza o multime de fete cu poze nud, prietena mea are o poza in costum de baie iar ea o tot santajeaza cu asta ... (vezi toată discuția)
Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)
Santaj nustiu nustiu Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte delicata si anume:fostul meu prieten m-a filmat fara sa stiu in timp ce faceam dragoste cand eram impreuna,iar cand am ... (vezi toată discuția)