avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce trebuie sa fac daca sunt santajata?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce trebuie sa fac daca sunt santajata?

ce trebuie sa fac daca sunt santajata?
eu am avut un prieten inainte sa ma casatoresc si de putin timp el s-a intors in tara si a auzit ca m-am casatorit.asa a inceput sa ma santajeze el avand niste filmulete pe care el le-a filmat in timp ce aveam relatii intime de care eu habar nu aveam ce facea el .
acum ma santajeaza cu aceste filmulete ca o sa i le arate sotului daca nu fac tot ce doreste el.sunt disperata nu stiu ce sa fac va rog invatati-ma ce trebuie sa fac sa scap de el
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
anonim84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 12:28, 25 Februarie 2011
Plangere penala la politie sau parchet.
multumesc
Daca nu veniti cu alte detalii, da legal este Ppangere penala lpe care sa o adresati la politie sau parchet.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj nustiu nustiu Buna ziua,sunt intr-o situatie foarte delicata si anume:fostul meu prieten m-a filmat fara sa stiu in timp ce faceam dragoste cand eram impreuna,iar cand am ... (vezi toată discuția)
Hartuire pe net mareniuc95 mareniuc95 Am nevoie de ajutor urgent, fostul meu prieten a pus un film pe net cu mine si ma santajeaza, ce sa fac ? ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac (vezi toată discuția)
Buna seara. am și eu o situație și nu știu cum as putea sa ... Simona0611 Simona0611 Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as putea sa o rezolv. Tocmai m-am despărțit de prietenul meu din varii motive. Ideea este ca nu ma lasă ... (vezi toată discuția)