@tgeorgescu :thumbup:
Ar putea sa limiteze accesul la filmulet (de pilda doar pt.prieteni :) )
@mare....95
Adresati-va politiei, au mai prins ,,smecheri" de acest gen.
Altii spuneau ca direct parchetului.
Subiecte de acest gen apar pe forum saptamanal.
Menținerea filmului pe net poate fi obiectul unui șantaj.
Raportați postarea neadecvată (dacă este posibilă opțiunea).
Dvs. fiind în imagini și nu are acceptul dvs. de a fi publicat filmulețul, poate fi motiv de reclamație la poliție. Solicitați acolo ajutorul și specificați că, în cazul menținerii sau reapariției în orice media online sau altfel, fără acordul dvs., reprezintă un ultraj, atac la dreptul de intimitate în viața personala, etc. Luați numărul de înregistrare pe exemplarul dvs. de reclamație.
Pentru despagubiri privind respectul vietii private si al demnitatii persoanei umane, va puteti adresa instantei (art.72 si urm. Cod civil)
Pentru a identifica fapta penala, ar fi recomandat sa ne descrieti in ce consta "santajul" si mai multe detalii privind continutul filmului.
Santaj
stefan_ruxandra
ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine
AndreiEmil
Un persoana a pus pe internet un filmulet cu persoana mea, acel filmulet fiind negativ si care nu imi face placere, mai ales ca dupa vizionarea lui am primit ... (vezi toată discuția)
Web xxx-ajutor
myra_mhl
Va rog sa imi spuneti si mie daca pot sa fac ceva,am vb cu cineva pe messinger,si am f atat de tampita si m am dezbracat in fara la web ,si acum ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)