avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire pe net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire pe net

Am nevoie de ajutor urgent, fostul meu prieten a pus un film pe net cu mine si ma santajeaza, ce sa fac ? ajutati-ma ca nu mai stiu ce sa fac

Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
mareniuc95, utilizator
Daca l-a pus deja pe net, nu mai are cu ce sa va santajeze. Din doua, una.
@tgeorgescu :thumbup:
Ar putea sa limiteze accesul la filmulet (de pilda doar pt.prieteni :) )

@mare....95
Adresati-va politiei, au mai prins ,,smecheri" de acest gen.
Altii spuneau ca direct parchetului.
Subiecte de acest gen apar pe forum saptamanal.
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
DlGoe, utilizator
Menținerea filmului pe net poate fi obiectul unui șantaj.
Raportați postarea neadecvată (dacă este posibilă opțiunea).
Dvs. fiind în imagini și nu are acceptul dvs. de a fi publicat filmulețul, poate fi motiv de reclamație la poliție. Solicitați acolo ajutorul și specificați că, în cazul menținerii sau reapariției în orice media online sau altfel, fără acordul dvs., reprezintă un ultraj, atac la dreptul de intimitate în viața personala, etc. Luați numărul de înregistrare pe exemplarul dvs. de reclamație.
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
im82, utilizator
Pentru despagubiri privind respectul vietii private si al demnitatii persoanei umane, va puteti adresa instantei (art.72 si urm. Cod civil)
Pentru a identifica fapta penala, ar fi recomandat sa ne descrieti in ce consta "santajul" si mai multe detalii privind continutul filmului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine AndreiEmil AndreiEmil Un persoana a pus pe internet un filmulet cu persoana mea, acel filmulet fiind negativ si care nu imi face placere, mai ales ca dupa vizionarea lui am primit ... (vezi toată discuția)
Cum este legal sa filmezi alte persoane??? mirela13 mirela13 M-ar interesa, daca este legal sa postez pe internet un filmuletz realizat in urmatorul context: - in apartamentul meu (cumparat inainte de casatorie) - ... (vezi toată discuția)